Vroegh & Hobbel verder onder Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne
Contactgegevens

HIER LEEFT TECHNIEK Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne, jouw lokale installatiebedrijf.

Oostvoorne

Over ons

Vroegh & Hobbel is de achttiende vestiging van Hoppenbrouwers Techniek. In 2018 zocht het installatiebedrijf aansluiting bij Van Wijk, een familiebedrijf gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden, constructies en duurzame energie in de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatie projecten. Vroegh & Hobbel heeft alles in huis voor de werktuigbouwkundige installaties. Onder de vlag van Hoppenbrouwers bieden wij vanuit Oostvoorne meerdere disciplines aan en breiden wij ons dienstenpakket uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Neem contact met ons op.
Martin van Wijk - Vestigingsleider
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik of één van mijn collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  • Hidden

Een multidisciplinair staalconstructiebedrijf

Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne is een multidisciplinair staalconstructiebedrijf. Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne is een betrouwbare partner in het toeleveren van hoogwaardige staaltoepassingen, georiënteerd op de visserij, constructie en agrarische sectoren. Met een team van goed gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat om u als klant van idee tot aflevering van dienst te zijn. Meedenken hoort bij ons vak. Onze vaste medewerkers staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Vooral dit laatste staat hoog in het vaandel.

Onze kracht zit in het zo compleet mogelijk aanbieden van het constructie en automatiseringspakket. Daarom voert Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne alle werkzaamheden uit in eigen beheer. Zodoende bent u bij ons niet alleen voor productie en montage aan het juiste adres; wij verzorgen ook de complete werkvoorbereiding, inclusief het maken van werktekeningen en de bijbehorende ontwerp en de sterkteberekeningen. Samen werken aan een totaal oplossing. Voor ons telt maar één ding: dat u het eindproduct krijgt wat u voor ogen heeft.

Van Wijk Installaties & Constructies en Vroegh & Hobbel zijn klaar voor de volgende fase. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf met alle technische disciplines onder één dak. We kunnen nu naast werktuigbouwkunde ook elektrotechniek aanbieden.

Al langer speelde het idee om een elektro tak te starten. Om dit zelfstandig te doen vergt heel veel tijd. Zo moet je verschillende opleidingen volgen, certificaten behalen en duurt het even voordat je alle kennis hebt opgebouwd. Hoppenbrouwers is een solide en betrouwbare organisatie met veel slagkracht. Ik geloof dat we door deze stap als vestiging verder kunnen groeien en bouwen aan een
mooie toekomst.

Martin van Wijk - Vestigingsleider