HIER LEEFT TECHNIEK

HOPPENBROUWERS TECHNIEK Nijmegen

Jouw lokale installatiebedrijf

http://Pand%20Hoppenbrouwers%20Techniek%20Nijmegen

Over ons

Ben je op zoek naar een totaalinstallateur en wil je een partij die weet wat er lokaal speelt? Bij Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen hebben we zowel de disciplines elektrotechniek en werktuigbouwkunde als beveiligingstechnieken in eigen huis. En we zijn lokaal betrokken. We werken vóór en mét de lokale woningbouwverenigingen. Hiermee is Hoppenbrouwers een van de weinige totaalinstallateurs die focus heeft op lokaal werk. We denken niet in hokjes en zijn laagdrempelig aanspreekbaar. Klanten worden hierdoor snel naar de juiste kennisdrager begeleid. Er heerst een open cultuur. Vanuit daar helpen wij jou als klant graag. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Projecten van Nijmegen

E en W installaties bij Estel Residence

  • Duurzaamheid - een belangrijke eis
  • Warmte terugwin-installatie
  • Ieder appartement op maat gemaakt
Bekijk het project

Hoppenbrouwers realiseert wens voor zorgflat de Zonnebaars

  • Volledig nieuw intercomsysteem geïnstalleerd
  • 99 zorgwoningen in anderhalve week tijd
  • Vervanging switch meterkast naar lijnverdeler
Bekijk het project

38 nieuwbouwwoningen in Lent

  • 38 nieuwbouwwoningen voor Nijmegen/Lent
  • Elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties
  • Hoogwaardige woningen in materiaal, duurzaamheid en afwerking
Bekijk het project

Onze vestiging in Nijmegen is een echte spin in het Hoppenbrouwers web. Bij ons in Nijmegen kun je terecht voor elektrotechniek, werktuigbouwkunde én beveiligingstechnieken. We werken integraal samen met andere vestigingen in de regio om het totaal plaatje te kunnen leveren aan onze klanten. Ons hoofddoel is dan ook om klanten van a tot z te ontzorgen. In Nijmegen zijn we lokaal betrokken. We vliegen lokale projecten aan en gaan we de samenwerking aan met scholen en verenigingen. Voor ons is het belangrijk om die betrokken partner te zijn in de regio.

Babette van Loon, vestigingsleider Nijmegen

Heb jij een technisch vraagstuk en ben jij benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Hoppenbrouwers Nijmegen denkt graag met je mee. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen en uitbreidingen voor jouw pand. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en beveiliging, wij gaan graag de technische uitdaging aan!