HIER LEEFT TECHNIEK

Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis

Jouw lokale installatiebedrijf

Over ons

In april 2022 is Kievit Warmte aangesloten bij Hoppenbrouwers Techniek. Zij houden zich al 60 jaar bezig met klimaatsystemen, duurzame installaties, sanitaire installaties en service en onderhoud op zowel de particuliere- als zakelijke markt. De beide broers, Cees en Leo Kievit blijven hét vertrouwde gezicht van de vestiging en medewerkers kunnen vanuit dezelfde locatie hun huidige klanten blijven bedienen waardoor hun reisafstand gelijk blijft. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met vestigingsleider Cees Kievit.

We zijn allebei familiebedrijven met veel autonomie in de teams. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers Techniek kunnen we een grote digitaliseringsslag maken en krijgen medewerkers de ruimte om verder te ontwikkelen en door te groeien.

“Het is voor ons een grote plus dat we met de aansluiting bij Hoppenbrouwers de voordelen hebben van een landelijk opererend bedrijf en toch autonoom kunnen blijven werken. Met dezelfde mensen, dezelfde klanten, dezelfde omgeving en met dezelfde leiding,” verklaart vestigingsleider Cees Kievit. Met de aansluiting van Kievit Warmte is de positie in Zuid-Holland versterkt. Het is voor Hoppenbrouwers belangrijk om lokaal geworteld te zijn: voor zowel voor klanten als medewerkers. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven.

Jouw thuisinstallateur

Hoppenbrouwers Techniek in Middelharnis is ook jouw thuisinstallateur. Wil jij je woning duurzaam verwarmen met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp of airco? Of is je cv-ketel aan vervanging toe? Bij ons vind je alle oplossingen voor thuis: van zonnepanelen en laadpalen tot het compleet verduurzamen van je woning. Wij zorgen ervoor dat alle technische installaties in orde zijn.

De projecten van Middelharnis

Nieuwbouw in de wijk ‘De Volgerlanden’

  • Samengesteld d.m.v. een woonconfigurator
  • 28 koopwoningen
  • Pluswonen bouwconcept
Bekijk het project

Nieuwbouwwoningen Wilderzijde Zuid

  • Gebouwd op duurzaamheid
  • Nieuwbouw
Bekijk het project

Nieuwbouwwoningen in Rijswijk

  • Woningen in groene wijk
  • Nieuwbouw
Bekijk het project

Nieuwbouw bedrijfspand voor Coen Hagedoorn Bouwgroep

  • Duurzaam bedrijfspand
  • Verschillende W-installaties
Bekijk het project

Vestigingsleider aan het woord over Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis

“Na een succesvolle integratie hebben we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uit kunnen breiden in Zuid-Holland. Binnen onze vestiging houden we ons vooral bezig met werktuigbouwkundige werkzaamheden aan grondgebonden woningen. Deze nieuwbouwwoningen realiseren wij via een vast concept met vaste partners. Dit is een werkwijze die we erg goed beheersen en waardoor we onze relaties sneller kunnen bedienen. Daarnaast blijven we als zelfstandige vestiging ontwikkelen en werken we samen met andere Hoppenbrouwers vestigingen om onze processen te optimaliseren, om zo de beste kwaliteit te blijven leveren.”

 

Cees Kievit - Vestigingsleider

Lokaal nieuws

Opening praktijkschool van Hoppenbrouwers Techniek in Middelharnis

Op donderdag 8 juni 2023 opende burgemeester van Goeree-Overflakkee Ada Grootenboer-Dubbelman de praktijkschool van Hoppenbrouwers Techniek in Middelharnis. Hiermee openen we onze zeventiende praktijkschool, waarmee we willen groeien naar...

Kievit Warmte verder als Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis

Vanaf 1 juli gaat Kievit Warmte B.V. uit Middelharnis, verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek. In april 2022 is het installatiebedrijf al aangesloten bij Hoppenbrouwers. De naamsomzetting is een...