Kievit warmte Middelharnis
Contactgegevens

HIER LEEFT TECHNIEK
Kievit Warmte, jouw lokale installatiebedrijf.

Middelharnis

Over ons

April 2022  sluit Installatiebedrijf Kievit Warmte B.V. uit Middelharnis zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in installatietechniek wil op deze manier haar klanten een bredere dienstverlening aan kunnen bieden en de continuïteit van haar bedrijf waarborgen. Met de integratie van Kievit Warmte verstevigt Hoppenbrouwers haar positie in het zuidwesten van het land en groeit het bedrijf met deze 19e vestiging verder naar landelijke dekking.

Neem contact met ons op.
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik of één van mijn collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  • Hidden

“We zijn allebei familiebedrijven met veel autonomie in de teams. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers Techniek kunnen we een grote digitaliseringsslag maken en krijgen medewerkers de ruimte om verder te ontwikkelen en door te groeien.”

Kievit Warmte is net als Hoppenbrouwers een familiebedrijf met hetzelfde DNA en zet ook haar medewerkers op één. Hun expertise is een mooie aanwinst en versterking op onze huidige disciplines. Bovendien versterken wij met de integratie onze positie in de zuidwestelijke regio van het land. Dat sluit naadloos aan bij onze ambitie om te groeien naar landelijke dekking. We vinden het daarbij belangrijk om zowel voor klanten als voor medewerkers lokaal geworteld te zijn. Met de overname van Kievit Warmte in Middelharnis kunnen we groeien en toch dichtbij blijven.