HIER LEEFT TECHNIEK

HOPPENBROUWERS TECHNIEK HAARLEM

Jouw lokale installatiebedrijf

Over ons

In januari 2022 sloot De Blaauw Installatietechniek B.V. zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Het is de eerste vestiging in Noord-Holland van de totaal installateur. Het bedrijf is modern, flexibel en stuurbaar en heeft op dit moment 40 fulltime eigen medewerkers. De vaste medewerkers zijn relatief hoog opgeleid en kunnen op een breed scala aan disciplines een meerwaarde betekenen. Zij staan bovendien 24 uur per dag voor u klaar bij eventuele calamiteiten.

“We zijn allebei familiebedrijven met veel autonomie in de teams. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers Techniek kunnen we een grote digitaliseringsslag maken en krijgen medewerkers de ruimte om verder te ontwikkelen en door te groeien.”

Klaar voor de volgende fase

In de provincie Noord-Holland sluit De Blaauw Installatietechniek zich aan als nieuwe vestiging. De lokale installateur gaat verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek vanuit Haarlem. Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van De Blaauw Installatietechniek breiden we onze aanwezigheid in de regio Noord-Holland verder uit. Hierdoor kunnen we klanten in deze regio optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers.