Hoppenbrouwers Techniek Haarlem Haarlem
Contactgegevens

HIER LEEFT TECHNIEK
Hoppenbrouwers Techniek Haarlem, jouw lokale installatiebedrijf.

Haarlem

Over ons

In januari 2022 sloot De Blaauw Installatietechniek B.V. zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Het is de eerste vestiging in Noord-Holland van de totaal installateur. Het bedrijf is modern, flexibel en stuurbaar en heeft op dit moment 40 fulltime eigen medewerkers. De vaste medewerkers zijn relatief hoog opgeleid en kunnen op een breed scala aan disciplines een meerwaarde betekenen. Zij staan bovendien 24 uur per dag voor u klaar bij eventuele calamiteiten.

Neem contact met ons op.
Andre van den Berg - Vestigingsdirecteur
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik of één van mijn collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  • Hidden

“We zijn allebei familiebedrijven met veel autonomie in de teams. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers Techniek kunnen we een grote digitaliseringsslag maken en krijgen medewerkers de ruimte om verder te ontwikkelen en door te groeien.”

Klaar voor de volgende fase

André van den Berg, eigenaar en directeur: “De Blaauw Installatietechniek is klaar voor de volgende fase. We zijn allebei familiebedrijven met veel autonomie in de teams. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers Techniek kunnen we een grote digitaliseringsslag maken en krijgen medewerkers de ruimte om verder te ontwikkelen en door te groeien. We zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten door deze bundeling van krachten nog beter van dienst kunnen zijn en zijn dan ook verheugd met deze ontwikkeling!”