HIER LEEFT TECHNIEK

HOPPENBROUWERS TECHNIEK Goedereede

Jouw lokale installatiebedrijf

http://pand_goedereede

Over ons

Hoppenbrouwers Techniek Goedereede is de zeventiende vestiging van Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden en duurzame energie in de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatie projecten. De werkzaamheden lopen uiteen van het installeren en onderhouden van cv’s, warmtepomp installaties,  zonne-energie systemen rioleringen en sanitair. Onder de vlag van Hoppenbrouwers biedt de vestiging in Goedereede een compleet dienstenpakket aan.

Maak kennis met Hoppenbrouwers Techniek Goedereede (voorheen Van Wijk Installaties en Vroegh & Hobbel). Sinds september 2021 gaan zij verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden en duurzame energie in de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatie projecten.

Hoppenbrouwers Techniek Goedereede is klaar voor de volgende fase. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf met alle technische disciplines onder één dak.

Hoppenbrouwers is een solide en betrouwbare organisatie met veel slagkracht. Ik geloof dat we door deze stap als vestiging verder kunnen groeien en bouwen aan een mooie toekomst.

Martin van Wijk - Vestigingsleider