HIER LEEFT TECHNIEK

HOPPENBROUWERS TECHNIEK Goedereede

Jouw lokale installatiebedrijf

Over ons

Hoppenbrouwers Techniek Goedereede is de zeventiende vestiging van Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden en duurzame energie in de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatie projecten. De werkzaamheden lopen uiteen van het installeren en onderhouden van cv’s, warmtepomp installaties,  zonne-energie systemen rioleringen en sanitair. Onder de vlag van Hoppenbrouwers biedt de vestiging in Goedereede een compleet dienstenpakket aan. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met vestigingsleider Martin van Wijk.

Jouw thuisinstallateur

Een nieuwe ontwikkeling is de vorming van een nieuw team in Goedereede, dat zich gaat richten op de installaties in ziekenhuizen en grote utiliteitsgebouwen, zoals zorginstellingen, scholen en distributiecentra, in het Rijnmondgebied. Maar ook zijn wij jouw thuisinstallateur.

Wil jij je woning duurzaam verwarmen met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp of airco? Of is je cv-ketel aan vervanging toe? Bij ons vind je alle oplossingen voor thuis: van zonnepanelen en laadpalen tot het compleet verduurzamen van je woning. Wij zorgen ervoor dat alle technische installaties in orde zijn.

Hoppenbrouwers is dé thuisinstallateur voor particulieren

Vestigingsleider aan het woord over Hoppenbrouwers Techniek Goedereede

“Hoppenbrouwers Techniek Goedereede is klaar voor de volgende fase. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf met alle technische disciplines onder één dak. Hoppenbrouwers is een solide en betrouwbare organisatie met veel slagkracht. Ik geloof dat we door deze stap als vestiging verder kunnen groeien en bouwen aan een mooie toekomst.”

Martin van Wijk - Vestigingsleider

Maak kennis met Hoppenbrouwers Techniek Goedereede (voorheen Van Wijk Installaties en Vroegh & Hobbel). Sinds september 2021 gaan zij verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden en duurzame energie in de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatie projecten.