HIER LEEFT TECHNIEK

HOPPENBROUWERS TECHNIEK Dongen

Jouw lokale installatiebedrijf
Contactgegevens
 • Steenstraat 7D
 • 5107 NE Dongen
 • Administratieve gegevens
  KVK nummer:
  18 034 290
  IBAN nummer:
  NL 48 RABO 0152002847
  BTW nummer:
  NL 8001.33.596.B01
  G-rekening:
  NL 17 RABO 0991070380
 • Openingstijden
  Maandag:
  08:00 - 16:30 uur
  Dinsdag:
  08:00 - 16:30 uur
  Woensdag:
  08:00 - 16:30 uur
  Donderdag:
  08:00 - 16:30 uur
  Vrijdag:
  08:00 - 16:30 uur
  Zaterdag:
  Gesloten
  Zondag:
  Gesloten
Dongen

Over ons

Heb je behoefte aan een alleskunner op het gebied van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Beveiliging en Domotica? Wij helpen je graag en goed. Onze vestiging barst van de kennis en kunde die we vervolgens toepassen in de -duurzame- projecten die we verzorgen. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkelplannen voor een nieuw en duurzaam pand. Ondanks dat we met onze vestiging veel projecten zelf aanvliegen, hebben we een prachtig netwerk binnen Hoppenbrouwers waaruit we de nodige expertise halen. We zijn een landelijke speler, waardoor we snel kunnen schakelen en het beste kunnen bieden aan onze klanten. Aan de andere kant investeren we veel in onze omgeving en zijn we lokaal betrokken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met vestigingsleider Tom de Haas.

Neem contact met ons op.
Tom de Haas - Vestigingsleider
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik of één van mijn collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op.
 • Hidden

Heb jij een mooi project en ben je benieuwd hoe wij je kunnen ondersteunen?

Met 1600 medewerkers en 20 vestigingen zijn wij al meer dan 100 jaar actief in de installatietechniek.

Dongen is een vestiging met inmiddels meer dan 40 jaar historie. Wij zijn de bakermat voor (jong) talent waar je alle kansen krijgt om door te groeien. Want zonder goede mensen zijn we nergens. Omdat we zoveel ervaring en deskundigheid hebben, leer je het vak op de juiste manier. We houden onze collega’s dusdanig mobiel in onze organisatie, dat ze tot hun pensioen bij ons kunnen werken en de werkzaamheden doen die op dat moment bij hun levensfase past. Dat maakt van ons team een ‘winning team’. Samen blijken we keer op keer in staat een mooi resultaat neer te zetten. Als vestiging werken we zij aan zij en gaan we geen uitdaging uit de weg. We zijn ontzettend gedreven om onze klant het hoogst haalbare resultaat te bieden.

Freddy van Peer – Regiodirecteur & Tom de Haas – Vestigingsleider