Hoppenbrouwers Techniek Arnhem Arnhem
Contactgegevens

HIER LEEFT TECHNIEK Hoppenbrouwers Techniek Arnhem, jouw lokale installatiebedrijf.

Arnhem

Over ons

Lokaal betrokken zijn is een van de speerpunten van Hoppenbrouwers Techniek. Door team Ziekenhuizen en Industriële Automatisering te vestigen in Arnhem, breiden we bewust onze landelijke dekking verder uit. Ook gaan we de Panelenbouw voor klanten en eigen projecten in eigenhuis uitvoeren, wat maakt dat we alle facetten van onze projecten vanuit Arnhem kunnen realiseren. Onze jonge vestiging staat voor gedrevenheid en kwaliteit. We bouwen dagelijks aan de ontwikkeling van team Arnhem en werken samen aan mooie projecten in de regio. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met vestigingsleider Rutger Hermans.

Neem contact met ons op.
Rutger Hermans - Vestigingsleider
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik of één van mijn collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  • Hidden

De projecten van Arnhem

Rigoureuze verbouwing dialyseafdeling Rijnstate

  • Elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sprinkler installaties
  • Hoge installatie-eisen
  • LEAN plannen om deadline te halen
Bekijk het project

Zwembad Valkenhuizen volledig gasloos

  • Specifieke aanpak door milieu zwembad
  • BIM-methodiek
  • Uitgebreid project na positieve ervaring
Bekijk het project

Hoppenbrouwers Techniek Arnhem verandert virtuele vestiging in fysieke locatie

Vanuit Arnhem is Hoppenbrouwers sinds april 2020 al aanwezig vanuit een virtuele vestiging. Met de groei van het aantal klanten en medewerkers gaat Hoppenbrouwers zich nu fysiek vestigen in Arnhem.

Bekijk het nieuwsartikel

Heb jij een mooi project en ben je benieuwd hoe wij je kunnen ondersteunen?

Met 1500 medewerkers en 18 vestigingen zijn wij al meer dan 100 jaar actief in de installatietechniek.

Verdieping project: Rijnstate Arnhem

Installeren voor de zorg van morgen, dat is onze ambitie. Als installatiebedrijf in Arnhem werken wij iedere dag vol passie voor deze uitdagende branche. Van klein onderhoud tot grootschalige renovatieprojecten en nieuwbouw. Onze ambitie is om onze specialisatie uit te breiden over meerdere vestigingen om zo landelijk onze diensten te kunnen verlenen. De virtuele vestiging in Arnhem is gestart vanuit een project bij het Rijnstate ziekenhuis. Bij dit project was Hoppenbrouwers Techniek verantwoordelijk voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sprinklerinstallaties tijdens de verbouwing van de dialyseafdeling.

Duurzaam ondernemen zit bij Hoppenbrouwers Techniek in het dna. Het aspect duurzaamheid komt op verschillende wijze tot uiting binnen onze Hoppenbrouwers vestiging in Arnhem. Enerzijds willen we door lokaal te werken en de medewerkers lokaal te werven minder kilometers maken. Anderzijds willen we ons met de vestiging Arnhem graag verder ontwikkelen in het uitvoeren van duurzame projecten voor onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan het verduurzamen en optimaliseren van productielijnen en productieprocessen of het uitwerken van complexe energievraagstukken. In de toekomst willen wij ons nog verder ontwikkelen en profileren als dé duurzaamheidspartner voor bedrijven van de toekomst.

Rutger Hermans - Vestigingsleider

De gezichten van Arnhem

 

“Leer van het verleden, maar kijk vooral naar de toekomst”

Rutger Hermans - Vestigingsleider Arnhem
 

‘Ik heb hart voor de techniek, maar de Hoppenbrouwerscultuur vind ik nog veel mooier’

Thijs Doeleman - Projectleider