RTP Elektrotechniek Afferden
Contactgegevens

HIER LEEFT TECHNIEK
RTP Elektrotechniek, jouw lokale installatiebedrijf.

Afferden

Over ons

Hoppenbrouwers groeit met de aansluiting van RTP Elektrotechniek BV naar 20 vestigingen en is met deze ontwikkeling in het oosten van het land een stap verder richting landelijke dekking. Het bedrijf bestaat sinds 1915 en is al meer dan 100 jaar overwegend actief in elektrotechniek. Hierin zijn we inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met zo’n 80 medewerkers en een omzet van 12 miljoen. Wij leveren eerlijk advies, heldere ontwerpen en een vakkundige installatie voor alle elektrotechniek en datanetwerken. Terugkerende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kan ook met een gerust hart aan ons overgelaten worden. Zo werken we samen aan zekerheid en veiligheid in uw organisatie.

Neem contact met ons op.
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik of één van mijn collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  • Hidden

“Om de continuïteit van ons bedrijf ook in de toekomst te kunnen waarborgen, hebben we aansluiting gezocht bij een financieel gezonde partij met een breed
spectrum aan technische disciplines en die bovendien veel kennis heeft van automatisering, digitalisering en robotisering.”

RTP Elektrotechniek BV bestaat sinds 1915 en is al meer dan 100 jaar overwegend actief in elektrotechniek. De technisch dienstverlener is uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met zo’n 80 medewerkers en een omzet van 12 miljoen. Het klantenportfolio van RTP Elektrotechniek BV bestaat voor 40% uit opdrachtgevers in de utiliteitsbouw (zorg en welzijn) en voor meer dan de helft uit klanten in de industrie (afval, energie, farmacie en voedingsmiddelen) en panelenbouw (energie en machinebouw). Ook zorgt RTP Elektrotechniek BV voor service en onderhoud bij deze klanten. ‘Op dit moment lopen we er regelmatig tegenaan dat we projecten niet gegund krijgen, omdat we werktuigbouwkundige kennis missen. Door de integratie met Hoppenbrouwers kunnen we een totale dienstverlening bieden met alle disciplines onder een dak.