Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Hoppenbrouwers Nijmegen is specialist op het gebied van Utiliteit en Woningbouw, Beveiliging en Duurzame Energie. De vestiging werd opgericht onder de naam Baeten Elektro en is sinds 1 maart 2017 onderdeel van Hoppenbrouwers Techniek. De groei en ontwikkeling van zowel het bedrijf als de medewerkers zijn een belangrijk speerpunt van Hoppenbrouwers Nijmegen.

Het voormalige Baeten Elektro Nijmegen heeft een lange historie. Het bedrijf richtte zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten in de Utiliteit en Woningbouw. Baeten Elektro kende ups en downs, waaronder een faillissement in 2013. De toenmalige directeur Arno Rovers besloot destijds een doorstart met het bedrijf te maken en ging met vijf medewerkers verder. Hoewel Baeten Elektro na enkele jaren weer goed rendeerde, bleef het lastig om groei te realiseren. Samenwerking met Hoppenbrouwers maakte deze groei wél mogelijk. Op 1 maart 2017 ging het bedrijf daarom verder als de vierde vestiging van Hoppenbrouwers.

Specialisaties
Hoppenbrouwers Nijmegen is gevestigd midden in Nijmegen. Het mooie pand past goed bij de uitstraling van de organisatie en biedt ons de mogelijkheid om te groeien. Hieraan wordt op dit moment hard gewerkt. Naast ons werk als elektrotechnisch installateur in de Woningbouw, zijn we steeds vaker actief in de Utiliteit. Op dit gebied wil onze vestiging ook verder uitbreiden. Ook Beveiliging is een belangrijke discipline, hierbij gaat het zowel om brand- als inbraakbeveiliging. Tot slot is onze vestiging met diverse zonnestroomprojecten ook actief op het gebied van Duurzame Energie.

Groei van organisatie én medewerkers
De komende jaren wil Hoppenbrouwers Nijmegen zich verder ontwikkelen tot een zelfstandige en volwaardige vestiging met de disciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Beveiliging, Inspectie en Onderhoud, Service en Duurzame Energie. De toon is gezet: het aantal medewerkers bij de overname is al bijna verdriedubbeld. Volgend jaar hopen we dit aantal opnieuw te verdubbelen om uiteindelijk uit te groeien tot een vestiging met 100 tot 150 medewerkers. Groei is belangrijk om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Naast de groei van de organisatie is er binnen de vestiging ook veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Ook zij krijgen volop de ruimte om door te groeien.

Lokale betrokkenheid
Hoppenbrouwers Nijmegen vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale omgeving. We zetten Hoppenbrouwers steeds beter op de kaart in Nijmegen en omgeving. Zo laten we ons zien tijdens evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse en waren we aanwezig bij de Techniekdag in Nijmegen.