Hoppenbrouwers Techniek Heesch

Hoppenbrouwers Techniek Heesch

Hoppenbrouwers Techniek Heesch is één van onze nieuwste vestigingen. In 1955 opgericht als Van Bon Installaties – Technisch Beheer, een familiebedrijf dat zich in ruim zestig jaar heeft ontwikkeld tot een betrokken partner in klimaatinstallaties, regeltechniek, industriële en sanitaire installaties. Sinds 2018 werkt het bedrijf onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek als zelfstandige vestiging met specialistische kennis van en jarenlange ervaring in werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteitsbouw. Samen met hun opdrachtgevers werkt het 85 medewerkers tellende team aan moderne en innovatieve installaties. Van ontwerp en realisatie tot beheer. De dagelijkse leiding is in handen van vestigingsdirecteur Jan-Willem van Bon en vestigingsleider Renzo Diks.

Jan-Willem van Bon startte op 22-jarige leeftijd in het verwarmingsbedrijf van zijn vader. In 1996 nam hij de aandelen en het stokje over. Onder zijn leiding verschoof de focus richting klimaatinstallaties binnen de utiliteit, deels ook in Duitsland. Distributiecentra, scholen, kantoren: de gehele zakelijke markt wordt door het steeds grotere team van Van Bon voorzien van eerlijk advies en moderne, innovatieve installaties. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste werktuigbouwkundige installateurs in de regio Heesch. De 85 medewerkers zijn van begin tot eind bij de projecten van opdrachtgevers betrokken. Als echte allrounders treden zij niet alleen op als uitvoerend installateur, maar voorzien ze klanten in het voortraject al van passend advies. Na opleveren blijven zij betrokken bij het beheer en het onderhoud van de installaties.

In 2018 sloot Van Bon Installaties – Technisch Beheer B.V. zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Door deze integratie is Hoppenbrouwers op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek even sterk vertegenwoordigd. Op den duur zal de vestiging Heesch uitgroeien tot een locatie met meerdere disciplines.

Klanten ontzorgen, medewerkers ontwikkelen
De markt waarin Hoppenbrouwers Heesch opereert is flink in beweging. De medewerkers worden dagelijks uitgedaagd om toekomstbestendige oplossingen te realiseren in een veranderend landschap. Wij bieden door deze stap onze medewerkers de kansen en opleidingen om wat betreft kennis en kunde nog beter up-to-date te blijven. En om onze opdrachtgevers blijvend en bij de tijd, met verstand van zaken te adviseren en te informeren. We werken daarbij nauw samen met onze klanten om voor hun situatie de optimale installatie te realiseren, binnen de beschikbare mogelijkheden. Daarbij hebben wij transparantie hoog in het vaandel staan. Door deze werkwijze staan we bekend als betrokken en integere partner voor klimaatinstallaties.

Geworteld in de regio
De vestiging is geworteld in de regio en betrokken bij de maatschappij. Jan-Willem van Bon is als voormalig eigenaar van de vestiging geboren en getogen in Oss en zodoende geen onbekende. Het gros van de medewerkers komt uit de buurt en vanzelfsprekend steunt Hoppenbrouwers Heesch lokale verenigingen waar mogelijk. Bovendien hebben we oog voor onze omgeving. Door duurzaam te ondernemen nemen we onze verantwoordelijkheid, met het besef dat ook in de installatiebranche de verschillen gemaakt kunnen worden.