Zo helpen domotica-systemen jou de dag door Zo ziet jouw dag eruit met domotica systemen

Zo ziet jouw dag eruit met domotica-systemen

Een slim huis helpt jou de dag door. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben jij van alle gemakken voorzien. Hoe zo’n woning met domotica-sytemen eruitziet? Nou, zo:

06.30 uur

Je slaapt als een blok in het pikkedonker wanneer jouw nachtlamp langzaam aangaat. Jouw ogen krijgen de tijd om te wennen aan het licht en jouw eigen Spotify-playlist klinkt door de boxen in de slaapkamer. Het is tijd om wakker te worden. De gordijnen die automatisch opengaan, zijn daar het signaal voor.

06.45 uur

Je wandelt naar de badkamer, richting de douche. Omdat je ogen nog steeds niet helemaal aan het licht gewend zijn, springt de automatische verlichting in gedimde stand aan. De muziek van de box van de slaapkamer gaat over in die van de badkamer. Zo blijf je ongestoord meeneuriën met It’s a kind of magic.

van historisch winkelpand naar moderne villa in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek

07.15 uur

Terwijl je de trap af loopt, voel je een behaaglijke warmte. De aangename temperatuur uit de woonkamer maakt dat jij je comfortabel voelt op weg naar beneden. De verwarming staat al op 23 graden en creëert een fijne ruimte om rustig te ontbijten.

08.00 uur

Tijd om te gaan. Je pakt je spullen bij elkaar en draait het slot om. De verwarming springt automatisch uit wanneer je het beveiligingssysteem aan zet.

van historisch winkelpand naar moderne villa in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek

13.46 uur

Je twijfelt: heb je de verlichting wel uit gezet toen je vanochtend de deur uitwandelde? Je checkt de app en ziet dat de lamp in de keuken nog aan staat. Met één druk op de knop zet je die uit.

17.04 uur

Voor vanavond heb je een restje van de kipschotel van gisteren over. Voordat je richting huis rijdt, zet je met een app op jouw smartphone de oven alvast aan. Zo kun je snel aan tafel.

17.46 uur

Ping! Op het moment dat je thuiskomt, kan de kip al in de oven. Dat scheelt jou zeker een half uur wachten. Even later zit je heerlijk aan het diner.

van historisch winkelpand naar moderne villa in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek

20.34 uur

Het is een lange dag geweest. Hoe kan je deze beter eindigen dan met een filmavond? Je drukt op een knop en alles wordt voor je klaargezet: de gordijnen gaan dicht, het licht wordt gedimd en de televisie zet Netflix aan. Een wijntje voor jezelf inschenken, et voilà. De avond kan beginnen.

23.57 uur

Morgen moet je weer vroeg op, dus je gaat naar bed. Het is wat later geworden dan verwacht, dus jij besluit de wekker pas om 7.30 te zetten. De lichten, Spotify-playlist, gordijnen weten automatisch dat ook zij ‘mogen uitslapen’.

Voorzie jouw dagroutine van alle gemakken. Hoppenbrouwers Techniek maakt jouw huis slim met domotica-systemen op maat.

van historisch winkelpand naar moderne villa in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek