Blik op de toekomst Blik op de toekomst

Bijdragen aan de toekomst van morgen

Zeker in deze tijd heeft Hoppenbrouwers haar blik op de toekomst gericht. We kijken vooruit. Onze medewerkers werken dagelijks aan de toekomst en dragen hun steentje bij aan duurzaamheid en innovatie. Dat doen we door u te adviseren over duurzame energie, besturingssystemen te optimaliseren in de industriële automatisering, maar ook door te investeren in de jeugd en onze medewerkers. Want de kracht zit in onze mensen, nu en in de toekomst.

Investeringskosten vs terugverdientijd van duurzame maatregelen

Jij wilt rendabel investeren in duurzaamheid. Daarvoor breng je in kaart welke maatregelen de beste terugverdientijd hebben. Een aantal factoren zijn daarop van invloed. Voordat je aan de haal gaat met een rekenmachine of Excel, nemen we de belangrijkste aandachtspunten bij het bepalen van de hoogte van de investeringskosten met je door.

Hoppenbrouwers Techniek maakt alle investeringskosten voor je inzichtelijk.  

Zij zijn klaar voor de toekomst!

Hoppenbrouwers heeft reeds aan verschillende mooie projecten mogen werken, waar duurzaamheid en toekomstbestendigheid centraal staat. Dat resulteert niet alleen in een succesvol resultaat, maar allerbelangrijkst: in een tevreden klant. Bekijk hieronder een aantal van deze projecten!

Ook onze medewerkers hebben hun blik op de toekomst

Ook onze medewerkers blijven vooruit kijken en hebben hun blik op de toekomst. Bij Hoppenbrouwers worden dromen gestimuleerd en is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Niet voor niets verwelkomen we jaarlijks ruim 100 bbl’ers, stagiairs en sinds vorig jaar ook trainees! Maar ook wanneer je in een andere functie je carrière bij Hoppenbrouwers start is er ruimte voor jouw groei en ambities.