Blik op de toekomst

Blik op de toekomst

Bijdragen aan de toekomst van morgen

Zeker in deze tijd heeft Hoppenbrouwers haar blik op de toekomst gericht. We kijken vooruit. Onze medewerkers werken dagelijks aan de toekomst en dragen hun steentje bij aan duurzaamheid en innovatie. Dat doen we door u te adviseren over duurzame energie, besturingssystemen te optimaliseren in de industriële automatisering, maar ook door te investeren in de jeugd en onze medewerkers. Want de kracht zit in onze mensen, nu en in de toekomst.

Checklist: Hoe duurzaam is jouw woning?

Weet jij al of je leeft in een duurzame woning? Verlicht jij het huis bijvoorbeeld met led en liggen er al zonnepanelen op het dak? Het is tijd om de balans op te maken en uit te zoeken hoe het gesteld is met jouw woning. Zijn er nog veel slagen te halen, of is je huis al super duurzaam? Vink de checklist af en krijg inzicht.

Zij zijn klaar voor de toekomst!

Hoppenbrouwers heeft reeds aan verschillende mooie projecten mogen werken, waar duurzaamheid en toekomstbestendigheid centraal staat. Dat resulteert niet alleen in een succesvol resultaat, maar allerbelangrijkst: in een tevreden klant. Bekijk hieronder een aantal van deze projecten!

Ook onze medewerkers hebben hun blik op de toekomst

Ook onze medewerkers blijven vooruit kijken en hebben hun blik op de toekomst. Bij Hoppenbrouwers worden dromen gestimuleerd en is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Niet voor niets verwelkomen we jaarlijks ruim 100 bbl’ers, stagiairs en sinds vorig jaar ook trainees! Maar ook wanneer je in een andere functie je carrière bij Hoppenbrouwers start is er ruimte voor jouw groei en ambities.