waar techniek leeft

Beveiliging

Jouw beveiligingspartner in Nijmegen
http://Beveiliging%20MKB%20Nijmegen

Het belang van veilig ondernemen

Je bedrijfspand, je droom, in vlammen zien opgaan? Je moet er niet aan denken. Je pand in puin en je inventaris weg door inbraak? Daar zit je niet op te wachten. Misschien dacht je dat het jou, als kleine onderneming, niet zou overkomen. Maar wist je dat bijna veertig procent van het mkb weleens met een inbraak te maken krijgt? En dat er het afgelopen jaar 3.617 ondernemers getroffen zijn door een brand?

Mkb’ers onderschatten een goede beveiliging vaak: de schade kan hoog oplopen. Bedrijfsbeveiliging is zoveel meer dan de deur achter je op slot draaien. Het lijkt een grote investering, maar het levert veel op.

0 jaar
ervaring
0 collega's
team beveiliging
0 + klanten
gingen je voor
0 contactpersoon
één vast aanspreekpunt voor jou!

Erkend in inbraakbeveiliging en branddetectie

Met onze jarenlange ervaring in beveiliging kunnen wij voor iedere situatie met de beste beveiligingsoplossing komen. Hoppenbrouwers is een erkend BORG technisch inbraakbeveiligingsbedrijf, maar ook een erkend branddetectiebedrijf. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de installaties voldoen aan alle wettelijke eisen.

Service en onderhoud

Jij wilt altijd op jouw beveiligingssystemen kunnen rekenen. Snappen we! Wij zorgen ervoor dat onze installaties in topconditie blijven. Met een onderhoudscontract kun jij rekenen op periodiek onderhoud en brengen wij jou op de hoogte van de status van het beveiligingssysteem. En zijn er storingen? Dan staan we 24 uur per dag voor je klaar.

Houd met ons ongewenste bezoekers weg en brandhaarden beperkt. Wees veilig met Hoppenbrouwers.

Contact met Twan

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twan Kesseleer

Een greep uit onze projecten

Uitbreiding Doornroosje verbetert dienstverlening

  • brandmeldinstallatie
  • toegangscontrole
  • ontruimingsinstallatie
Bekijk het project

Brandmeldinstallatie voor Zinzia Zorggroep

  • 3 locaties
  • 2.400 automatische melders en handmelders
Bekijk het project