Waar techniek leeft

Beveiliging

Jouw beveiligingspartner in Limburg

Het belang van veilig ondernemen

Je bedrijfspand, je droom, in vlammen zien opgaan? Je moet er niet aan denken. Je pand in puin en je inventaris weg door inbraak? Daar zit je niet op te wachten. Misschien dacht je dat het jou, als kleine onderneming, niet zou overkomen. Maar wist je dat bijna veertig procent van het mkb weleens met een inbraak te maken krijgt? En dat er het afgelopen jaar 3.617 ondernemers getroffen zijn door een brand?

Mkb’ers onderschatten een goede beveiliging vaak: de schade kan hoog oplopen. Bedrijfsbeveiliging is zoveel meer dan de deur achter je op slot draaien. Het lijkt een grote investering, maar het levert veel op.

100 jaar

ervaring

1.000 + klanten

gingen je voor

1 contactpersoon

één vast aanspreekpunt voor jou!

Bedrijfsbeveiliging op maat

Jij zit iets lekkerder binnen wanneer je weet dat een beginnende brand in jouw magazijn direct geblust wordt door een sprinklerinstallatie. En om ongenode gasten buiten de deur te houden, houd jij je pand 24/7 in de gaten. Niet door het zelf in het holst van de nacht te bezoeken, maar met slimme beveiligingsoplossingen. Hebben inbrekers het lef om jouw terrein of pand binnen te komen? Dan staat alles op beeld. De meeste camera’s werken tegenwoordig met een live feed, zodat je thuis alles in de gaten kunt houden. De meeste geavanceerde camera’s kunnen draaien, inzoomen en zelfs kentekens herkennen. Hoppenbrouwers geeft jou dat veilige gevoel met moderne beveiligingssystemen- en technieken.

Ons advies

De beste beveiligingsoplossing is afhankelijk van jouw vraag, wensen en gewoontes. En natuurlijk van het type pand. Zo vragen een loods, villa, flatgebouw en winkelpand om compleet verschillende beveiligingssystemen. Daarom installeren wij niet alleen jouw beveiligingssysteem, maar adviseren wij kundig over de te nemen stappen.

 

Beveilig je bedrijf beter dan Fort Knox

Veilig ondernemen doe je op verschillende niveaus. Een goed doordacht beveiligingsplan is voor ieder bedrijf verschillend, of je nu een eenmanszaak hebt of een kantoorpand met tweehonderdvijftig medewerkers. Om je op weg te helpen, maakten we stappenplannen voor verschillende scenario’s. In ons gratis whitepaper geven wij je praktische tips, waarmee jij – als ondernemer – meer grip krijgt op je bedrijfsbeveiliging.

Onze specialisten zijn in staat om beveiligingsinstallaties van ontwerp tot installatie te realiseren. Wij denken graag met je mee. Welke beveiligingsinstallatie bij jou past, wordt aan de hand van jouw situatie bepaald. Afhankelijk van de wensen kunnen wij een compleet en op maat gemaakt beveiligingssysteem ontwerpen, installeren en onderhouden.

Whitepaper Veilig ondernemen

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox!

 *

Jouw partner in bedrijfsbeveiliging

Hoppenbrouwers heeft de kennis en de veelzijdigheid op het gebied van beveiliging van een grote organisatie, maar ook de korte lijntjes zoals je die verwacht bij een kleine onderneming; de klant heeft bij ons één contactpersoon. Hierdoor kunnen wij snel schakelen binnen onze organisatie en hebben we voor ieder vraagstuk een oplossing. Binnen Hoppenbrouwers werken namelijk 125 collega’s die gespecialiseerd zijn in diverse takken van beveiliging: van advies tot onderhoud, en van inbraaksignalering, branddetectie en camerasystemen tot aan toegangscontrole.

Neem contact op met een projectleider

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur je vraag via de mail en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Rico Prumpeler

Projectleider

Erkend in inbraakbeveiliging en branddetectie

Met onze jarenlange ervaring in beveiliging kunnen wij voor iedere situatie met de beste beveiligingsoplossing komen. Hoppenbrouwers is een erkend BORG technisch inbraakbeveiligingsbedrijf, maar ook een erkend branddetectiebedrijf. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de installaties voldoen aan alle wettelijke eisen.

Service en onderhoud

Jij wilt altijd op jouw beveiligingssystemen kunnen rekenen. Snappen we! Wij zorgen ervoor dat onze installaties in topconditie blijven. Met een onderhoudscontract kun jij rekenen op periodiek onderhoud en brengen wij jou op de hoogte van de status van het beveiligingssysteem. En zijn er storingen? Dan staan we 24 uur per dag voor je klaar.

Houd met ons ongewenste bezoekers weg en brandhaarden beperkt. Wees veilig met Hoppenbrouwers.

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *