Wat wil jij later worden?

Het einde van jouw mbo- of hbo-opleiding komt steeds dichterbij. Of jij hebt al een aantal jaar het diploma op zak. De technische branche staat om je te springen. Jij bent immers zeldzaam. Met een hoofd vol technische kennis bedenk je wat jij later wilt worden. Werkvoorbereider op de bouw? Monteur in de elektrotechniek voor Utiliteit? Of toch engineer voor ziekenhuisinstallaties? Jij ontdekt wat jij later wordt bij Hoppenbrouwers Techniek.

De techniek heeft de toekomst. En daar speelt Hoppenbrouwers continu op in.

Ontdek hoe

Eindeloze mogelijkheden in de technische branche

Binnen de technische branche zijn de kansen bijna oneindig. Ga aan de slag op de bouw. Bijvoorbeeld als monteur voor de discipline Elektrotechniek. Of werk binnen als tekenaar voor werktuigbouwkundige installaties. Of wordt engineer voor de markt Zorg. Naast deze functies zijn er nog tientallen om uit te kiezen en verschillende disciplines om in te specialiseren.

Blijven groeien

Onze adjunct-directeur Corné de Meijer startte zelf 25 jaar geleden bijvoorbeeld binnen de elektrotechniek. Corné: “In die 25 jaar werkte ik op verschillende uitvoerende en leidinggevende plekken binnen het bedrijf. Ik begon als werkvoorbereider en groeide zo door. Mijn ambitie was echt om mezelf te blijven ontwikkelen binnen mijn vak.”

Verdieping in de installatietechniek

De verdieping en ontwikkelen die Corné zocht en vond bij Hoppenbrouwers zijn uiteindelijk vertaald in mogelijkheden voor de startende installateur. Vind bij ons bijvoorbeeld de uitdaging na je opleiding Werktuigbouwkunde als werkvoorbereider. In de startersfunctie blijf je jezelf ontwikkelen en kennis bijspijkeren met passende trainingen vanuit ons bedrijf.

Ook als jij nog niet precies weet waar jouw passie in de technische branche bij aansluit, maar jij wel meer diepgang zoekt, ga je naar ons. Het is namelijk precies de reden dat wij Traineeships  in het leven riepen. “We merkten dat jongeren niet altijd wisten wat ze wilden en precies konden. Daarom zijn we drie Traineeships gestart waarin ze kunnen rouleren in verschillende rollen.”

Ontdekken wat jij wil worden

Of het nu tijdens een startersfunctie of Traineeship is, in die tijd ontdek jij met behulp van jouw team, collega’s en coach wat jij wil worden. Zo zit jij niet vanaf dag één vast in je functie, maar probeer je juist uit wat bij je past. Je volgt daarom niet alleen technisch trainingen, maar ontwikkelt jezelf ook op persoonlijk vlak. Door bijvoorbeeld meer te leren over leidinggeven. Daarnaast zit je op reguliere basis samen met jouw coach om zaken als jouw toekomst te bespreken. We zijn erop gebrand dat jij ontdekt waar jouw passie ligt. En openen de weg naar jouw ambitie.

Start je bij Hoppenbrouwers dan bevind je je direct in een van onze zelfsturende teams. Een soort eiland binnen het bedrijf met hun eigen cultuur en leiderschap. Hierin wordt jouw verantwoordelijkheidsgevoel alsmaar gestimuleerd.

Jij wordt eigen baas

Doorgroeien bij Hoppenbrouwers

Jij hebt meerdere disciplines ontdekt, jezelf versterkt in de technische branche en op meerdere projecten meegedraaid: jij weet wat je later wilt worden. Jij floreert binnen het team, rondt steeds meer projecten af en voelt je als een vis in het water. Zwem je nog comfortabel genoeg? We stimuleren onze mensen altijd te blijven ontwikkelen. En aan te geven als jouw ambitie is verschoven naar een nieuwe functie, andere markt of discipline.

“Een trainee of starter geeft aan zijn coach of tijdens het medewerkerstevredenheidsonderzoek aan of hij of zij nog goed zit. Zoek je meer uitdaging na jaren als monteur aan de slag te zijn? Dan wordt er intern gekeken wat er mogelijk voor jou is. We spannen ons in om ervoor te zorgen dat jij aan de slag kan als calculator”, vertelt Corné.

Weet jij al wat je later wilt worden na het afronden van jouw technische hbo? Ontdek het bij ons groeiende bedrijf.

Solliciteer nu!

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Recente artikelen

Waarom duurzaamheid een slimme keuze is voor jouw kantoor?

BlogBesparenDuurzaamInnovatieWetgeving
Lees meer over Waarom duurzaamheid een slimme keuze is voor jouw kantoor?

De energiebesparingsplicht: welke stappen moet je nemen?

Lees meer over De energiebesparingsplicht: welke stappen moet je nemen?

Het belang van energielabel C voor kantoren: een stap naar duurzaamheid

BlogDuurzaamWetgeving
Lees meer over Het belang van energielabel C voor kantoren: een stap naar duurzaamheid

Beveiliging zonneparken: noodzaak

BlogTrends
Lees meer over Beveiliging zonneparken: noodzaak

Belangrijke aspecten bij elektrificatie van het bedrijfsleven

Blog
Lees meer over Belangrijke aspecten bij elektrificatie van het bedrijfsleven

De 6 voordelen door werken met de BIM-Methode

Blog
Lees meer over De 6 voordelen door werken met de BIM-Methode

Circulair ondernemen: wat is het en waarom is het zo belangrijk?

BlogDuurzaam
Lees meer over Circulair ondernemen: wat is het en waarom is het zo belangrijk?

Brandveiligheid in parkeergarages: wat verandert er?

BlogVeiligheid
Lees meer over Brandveiligheid in parkeergarages: wat verandert er?

Gasketelwet: vakbekwame monteurs aan het werk

BlogCV-Ketels
Lees meer over Gasketelwet: vakbekwame monteurs aan het werk

Steeds meer talent kiest voor de techniek

Blog
Lees meer over Steeds meer talent kiest voor de techniek

Warm de winter door: waarom cv-ketelonderhoud loont

BlogCV-Ketels
Lees meer over Warm de winter door: waarom cv-ketelonderhoud loont

Werken met smart technology? Let op digitale veiligheid

BlogInnovatie
Lees meer over Werken met smart technology? Let op digitale veiligheid

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *