Nieuwe CNC Kiesling bewerkingsmachine operationeel

Nieuwe CNC Kiesling bewerkingsmachine operationeel

Kwaliteit omhoog met CNC bewerkingsmachine

Het bewerken van kasten, deuren en montageplaten is een bewerkelijk proces en hebben wij recent geautomatiseerd. Met behulp van de Kiesling CNC bewerkingsmachine die sinds kort operationeel is zijn wij in staat efficiënter en nog nauwkeuriger te werken. De bewerkingsmachine bewerkt volautomatisch uitsparingen en boorgaten in besturingskasten, deuren en zijwanden.

 

De machine wordt voor het grootste deel vanuit E-plan aangestuurd maar kan ook op de werkvloer geprogrammeerd worden. Door de inzet van deze bewerkingsmachine gaat de kwaliteit omhoog en de foutkans naar beneden, daardoor kunnen we de doorlooptijd garanderen tevens besparen we op gereedschap omdat deze machine zeer nauwkeurig is.

 

Lean Manufacturing

Wij zijn zeer verheugd met het in gebruik nemen van deze machine, die na Lean manufacturing onze volgende stap is in het verder optimaliseren van ons productieproces. Dit is tevens één van onze eerste stappen op het gebied van procesautomatisering, zodat wij ook in de toekomst een geschikte leverancier maar vooral partner op het gebied van besturingspanelen blijven.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail