Jaarverslag

Jaarverslag 2017

 

2017 is een jaar waarin we kwalitatief zijn gegroeid. We hebben veel nieuwe medewerkers en nieuwe teams opgeleid die nu zelfstandiger en sterker zijn geworden. Met drie nieuwe vestigingen in Nijmegen, Roosendaal en Best komen we steeds dichter bij onze droom 'de duurzaamste installateur van Nederland' te worden.

 

We bereikten in 2017 een omzet van ruim 100 miljoen. Een mooie mijlpaal die aansluit bij ons 100-jarig bestaan in 2018. In dit jaarverslag hebben we de feiten op een rij gezet en de ontwikkelingen van onze medewerkers en klanten weergegeven. Uiteraard is het niet mogelijk iedereen een podium te geven maar we willen u wel hartelijk danken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Wij wensen u veel leesplezier.

 

Jaarverslag-2017-voorblad

 

 

Het was een bijzonder jaar waar we met trots op terug kijken. In 2016 is er veel gebeurd vanwege veranderingen die in 2015 al plaatsvonden. De transitie krijgt vorm, met onze vestigingen in Deurne en Dongen en de integratie van de W-afdeling zijn dit jaar mooie stappen gezet. We delen de verhalen en ervaringen graag met u in ons jaarverslag.

 

voorkant jaarverslag 2016

 

 

 

 

 

 

 

Het jaar 2015 stond voor ons bedrijf in het teken van groei: we breidden onze disciplines uit met een werktuigbouwkundige tak en twee extra vestigingen in Deurne en Dongen. U leest er alles over in ons jaarverslag.

 

Jaarverslag 2016

 

 

 

 

In 2014 maakte ons bedrijf een flinke groei door. Het was een bijzonder jaar waar we met trots op terug kijken.

 

Kaft Jaarverslag 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het jaar 2013 was voor ons een mooi en veel bewogen jaar. Lees er alles over in ons jaarverslag.

 

Jaarverslag

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail