WBI Service sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek WBI Service sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

WBI Service sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

WBI Service gaat verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. De werktuigbouwkundig installateur uit Oudenbosch sluit zich op 27 juni 2019 aan bij de vestiging in Roosendaal, die hiermee ook een servicetak op het gebied van werktuigbouwkundige installaties krijgt.

WBI Service is een werktuigbouwkundig installateur, gespecialiseerd in service en onderhoud. Het bedrijf is in 2013 opgericht door Jan van Kuijk en telt tien vaste medewerkers. WBI concentreert zich op kleinere, vaak terugkerende serviceprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Klanten kunnen bij WBI terecht voor loodgieterswerk werkzaamheden op het gebied van verwarming, ventilatie, klimaatbeheersing en airconditioning alsmede onderhoud en service.

Jan van Kuijk, eigenaar WBI Service: “Op dit moment is WBI een goedlopend en financieel gezond bedrijf. Om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft, sluiten we aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Samen staan we sterker en kunnen we beter inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt. Bij Hoppenbrouwers komen onze medewerkers in een warm bad terecht. De komende maanden blijf ik betrokken bij het bedrijf en de medewerkers, maar uiteindelijk ga ik mijn grote droom achterna. Ik kijk met trots terug op de afgelopen jaren, maar heb vooral ook veel zin in deze nieuwe stap.”