Hoppenbrouwers introduceert tweede virtuele vestiging in Amsterdam

Maak kennis met Hoppenbrouwers Techniek Amsterdam

Hoppenbrouwers Techniek introduceert een nieuwe virtuele vestiging in Amsterdam. Zo vergroten wij het zoekgebied voor technische vakmensen en bieden gelegenheid dichtbij huis te werken. Door de flexibele inzet van medewerkers kunnen klanten sneller geholpen worden en leren we de klanten al beter kennen.

De virtuele vestiging in Amsterdam is de tweede virtuele vestiging die wij openen in 2020. Eerder dit jaar openden we er een in Arnhem. “Een lokaal bedrijf met een vertrouwd gezicht blijft de eerste keuze voor bedrijven en particulieren. Wanneer een projectteam nu langere tijd werkt voor een opdrachtgever of aan een project in de regio, kunnen onze vakmensen heel gemakkelijk in die regio andere klanten bedienen zonder dat we daar een fysieke vestiging hebben. Uiteindelijk gaan we wel naar een fysieke locatie als we de goede vestigingsleider en collega’s gevonden hebben die het leuk vindt om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers. Zo openen we medio 2021 een fysieke vestiging in Arnhem”, aldus Henny de Haas, Algemeen Directeur van Hoppenbrouwers Techniek.

Dichtbij huis werken

Met deze innovatieve aanpak vergroten wij onze landelijke dekking en staat de teller op 22 vestigingen. Bovendien bieden onze virtuele vestigingen technische vakmensen de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Dat hier grote behoefte aan is, bleek toen de virtuele deuren in Arnhem opende (juni 2020) en we ruim 200 sollicitaties uit de regio ontvingen. “Ook het team in Amsterdam moet worden uitgebreid met nieuwe collega’s uit de regio. Er liggen mooie projecten te wachten voor dit team, zoals de renovatie van Hoofdrioolgemaal Zeeburgerdijk en de realisatie van mooie zonneweides bij RWZI’s in deze regio”, vertelt Henny de Haas.

Lokale partner van scholen

Naast werkgelegenheid geven de virtuele vestigingen ons de kans om nauwer samen te werken met het technisch onderwijs in deze regio’s. Het opleiden van goed gekwalificeerd personeel staat hoog op de agenda. Met vakkundige praktijkscholen, omscholingstrajecten en een Experience Center voor het opleiden van mbo’ers en hbo’ers willen we de slechte doorstroom van technisch personeel doorbreken.