Vanaf 1 juli is Renzo Diks vestigingsleider in Heesch

Vanaf 1 juli is Renzo Diks vestigingsleider in Heesch

Vanaf 1 juli is Renzo Diks vestigingsleider in Heesch. Samen met Jan-Willem van Bon wil hij deze vestiging uitbouwen tot een krachtige Hoppenbrouwers vestiging.

Ik wil mensen in hun kracht zetten.
Renzo: “Hoppenbrouwers is een organisatie waarin de ontwikkeling van mensen voorop staat en daar sta ik volkomen achter. Ooit begon ik mijn carrière als hulpmonteur, maar de ambitie om door te groeien is er altijd geweest. In mijn omgeving en op de werkvloer ben ik ook altijd gestimuleerd om opleidingen te volgen en daar heb ik gehoor aan gegeven. Vanuit mijn functie als hulpmonteur ben ik doorgegroeid naar servicemonteur, service technicus, projectleider, hoofd Technisch Beheer en nu sinds 1 juli 2018 naar vestigingsleider van Hoppenbrouwers Techniek in Heesch.”

Een veranderende organisatie
De vestiging in Heesch is pas recent onderdeel van de Hoppenbrouwers organisatie en dit brengt veranderingen teweeg. “Bij Hoppenbrouwers ligt de verantwoordelijkheid van het personeel laag in de organisatie. Een aantal functies vanuit Van Bon verdwijnen daardoor, maar dat wil niet zeggen dat collega’s geen behoefte hebben aan ondersteuning. Samen met Jan-Willem van Bon zie ik het dan ook als mijn taak om collega’s van iedere tak in onze vestiging te ondersteunen. Ik wil proberen mensen in hun kracht te zetten zodat ze op lange termijn door kunnen groeien. Van die eigen verantwoordelijkheid leer je ontzettend veel en het is een succesfactor van het bedrijf.”

Toekomst
“Eerst vind ik het belangrijk om rust te creëren. Wanneer dat bereikt is wil ik de vestiging in Heesch verder uitbouwen naar een krachtige Hoppenbrouwers vestiging. In eerste instantie op gebied van werktuigbouwkunde maar wellicht komt daar in de toekomst ook nog een stuk elektrotechniek bij. Verder staat de opbouw van een eigen praktijkschool op de planning en in het achterste magazijn in Heesch hebben we meer dan voldoende ruimte voor panelenbouw. Daarnaast zie ik het als mijn taak om de samenwerking tussen Installatietechniek en Technisch Beheer binnen onze vestiging te optimaliseren. De droom is dat teams zo op elkaar zijn ingespeeld dat een project altijd met nul punten opgeleverd wordt en het team Technisch Beheer het onderhoud vervolgens direct kan overnemen. Op die manier werken we aan goede en langdurige relaties met onze klanten.”