fbpx

Tegelzetter – Rosmalen

 • Locatie: Rosmalen
 • Dienstverband: Fulltime

Introductie

De renovatie of vernieuwing van een badkamer is voor veel mensen een weloverwogen besluit. Als tegelzetter zorg jij er mede voor dat klanten de badkamer van hun dromen krijgen. En weet je wat het mooiste is? Bij onze vestiging in Rosmalen krijg je al snel de kans je verder te ontwikkelen tot allrounder in de bouw. Dat houdt in dat je naast de betegeling ook de sloop-, timmer-, metsel- en stucwerkzaamheden voor je rekening neemt.

De realisatie van badkamers en toiletruimtes in de regio Noord-Brabant: daar richt jij je op. Vaak nemen deze afwisselende projecten enkele weken in beslag. De ene keer gaat het om de renovatie van een badkamer die al tientallen jaren oud is, de andere keer kiezen klanten ervoor een slaapkamer bij de badkamer te betrekken en daar een luxe ruimte van te maken. En soms komt het ook voor dat je een keuken- of kamervloer in een woning aanlegt. Geen probleem voor jou, jij bent van alle markten thuis. Bij ieder project staat de kwaliteit bij jou voorop en sta je klanten netjes te woord, zodat zij precies op de hoogte zijn van de huidige stand van zaken.

Heb jij zin om de sanitaire projecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Organisatie

 • Je bereidt je voor op projecten met behulp van de werkmap die je krijgt van de verkoper. Hierin vind je onder meer de exacte afmetingen van de ruimte, de offerte en een materiaallijst.
 • Iedere ochtend ga je naar ons kantoor in Rosmalen om spullen te halen. Aan het einde van de werkdag keer je hier weer terug, bijvoorbeeld om puin af te voeren.
 • In samenwerking met loodgieters realiseer je met name badkamers en toiletten. Jij bent verantwoordelijk voor het tegelzetten: van het voorstrijken van wandelen tot de betegeling. Ben je al wat langer in dienst? Dan bieden wij je de gelegenheid je verder te ontwikkelen, zodat je muren kunt metselen en plafonds kunt aanbrengen. Je wordt hierin begeleid door ervaren collega’s.
 • Je adviseert klanten over zaken die je tegenkomt tijdens de renovatie van badkamers of toiletten en beantwoordt de vragen die zij hebben. Zijn er bij jou onduidelijkheden over een project? Dan neem je contact op met de werkvoorbereider.
 • Als na de oplevering nog enkele aanpassingen moeten worden verricht, zorg jij hiervoor.

Functie

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 1000 mensen op onze verschillende locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, wisselen van afdeling, meer op kantoor of juist meer buiten de deur werken: het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Functie eisen

 • Minimaal een mbo 3-diploma in een technische richting of vergelijkbaar niveau door werkervaring.
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met tegelzetten, en het betegelen van luxe badkamers.
 • Bij voorkeur kennis van de verwerking van diverse soorten tegels.
 • VCA Basis. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
 • Een rijbewijs B.

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Dat jij er echt ‘één van Hoppenbrouwers’ bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen. Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens. Juist door vallen en opstaan groeien we.

Aanbod

Jeroen werkt als tegelzetter bij Hoppenbrouwers in Rosmalen.

“Van gedateerde en versleten badkamers maken wij weer iets moois. Eerst zette ik alleen tegels, maar tegenwoordig verricht ik ook andere taken, zoals metselen en sloopwerk. Je krijgt hier de kans jezelf te ontwikkelen tot allrounder, waardoor dit werk altijd uitdagend blijft. Het leukst vind ik het contact met klanten. Zij kiezen een badkamer uit in de showroom, maar dan blijft het lastig voorstellen hoe zo’n ruimte eruit komt te zien. Wij adviseren de klant vaak nog tijdens de bouw, bijvoorbeeld over de afzuiging of aanleg van een extra stopcontact voor elektrische tandenborstels. Het lijken misschien kleine aanpassingen, maar ze zijn erg belangrijk voor de mensen.”

Inlichtingen

 • Reageren kan heel simpel via het online sollicitatieformulier. We streven ernaar om je binnen vijf werkdagen een persoonlijk antwoord te geven.

 • Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.

 • Tijdens het eerste gesprek spreek je met je toekomstige leidinggevende en een personeelsfunctionaris.

 • Is er een wederzijdse klik, dan volgt vaak nog een tweede gesprek. Hierbij kunnen bijvoorbeeld enkele directe collega’s aanwezig zijn. Zo leren wij jou goed kennen en jij ons.

 • Is er van beide kanten een match? Dan bellen we je met een passend aanbod.

 • En dan … op naar je eerste werkdag!

Sollicitatie

Bel met onze afdeling Personeelszaken voor meer info over de baan en de procedure. Onze collega’s daar kunnen je ook alles vertellen over de markten waarin je kunt werken.

Telefoonnummer: 013 – 511 7227 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur)