fbpx

Solliciteren Reuzenrad Tilburgse Kermis

Solliciteren Reuzenrad Tilburgse Kermis

Heb jij altijd al willen solliciteren in een reuzenrad? Dan is dit je kans! Tijdens de Tilburgse Kermis op woensdag 24 juli van 13:00 tot 15:00 uur kan je op een laagdrempelige manier kennis maken met onze organisatie. 

Werkplezier is belangrijk
Werkplezier is een belangrijke kernwaarde van Hoppenbrouwers Techniek. Tijdens de Tilburgse kermis kan je daarom via een rondje in de reuzenrad een speed meet met ons doen. Wil je graag laagdrempelig kennismaken? Kom woensdag 24 juli naar de attractie op het Stadhuisplein tussen 13:00 en 15:00 uur. Wij staan klaar met een team om je te ontvangen!

Familiebedrijf
Met meer dan 100 jaar ervaring en 1000 werknemers is Hoppenbrouwers uitgeroeid tot een modern installatiebedrijf. De droom van Hoppenbrouwers is om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te zijn voor medewerkers, scholen en klanten. Door het werken met zelfsturende teams lukt het Hoppenbrouwers de kernwaarden van het familiebedrijf vast te houden en wordt ondernemerschap gestimuleerd. Hoppenbrouwers staat open voor nieuwe collega’s die groeikansen willen benutten en persoonlijke ambities waar willen maken.