Nieuws

Sinds 1 juni ook in Roosendaal gevestigd

We hebben binnen Hoppenbrouwers al langere tijd de droom om te starten in Roosendaal en uit te groeien tot de beste technische dienstverlener van Nederland. Al bijna 100 jaar werken we vanuit Udenhout en sinds enkele jaren ook vanuit Deurne, Dongen en recent ook Nijmegen.

 

Even voorstellen…

We stimuleren ambitie en geven medewerkers de ruimte en vrijheid om te groeien. Deze nieuwe vestiging biedt medewerkers de ruimte om door te groeien, maar we openen ook de deuren om lokaal personeel aan te trekken en zo deze vestiging rondom Roosendaal verder uit te bouwen. Richard Clement wordt als vestigingsleider het gezicht van onze vestiging in Roosendaal.

 

“Ik ben normaal gesproken iemand die zich graag wat op de achtergrond begeeft. Al zou je dat niet verwachten met deze stap om vestigingsleider te worden,” lacht Richard. “Ik heb altijd wel de wens gehad om bedrijfsleider te worden, maar wilde geen eigen bedrijf. In één van de eerste gesprekken met Henny heb ik mijn ambitie weleens uitgesproken om wanneer er een nieuwe vestiging opgezet zou gaan worden ik hier wel mijn bijdrage aan zou willen leveren.

 

We willen klein beginnen maar denken groots. We hebben de ambitie om uiteindelijk een vestiging te hebben die het complete dienstenpakket kan leveren aan onze klanten zoals we dit binnen Hoppenbrouwers gewend zijn. De geschikte locatie om ons te vestigen is gevonden. Van hieruit  gaan we opstarten. Sinds 1 juni zijn we gevestigd aan de Gewenten 18 in Roosendaal en we verwachten vanaf 1 juli operationeel te zijn. We starten vanuit deze vestiging met service en kleine projecten op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

 

Uitdaging en plezier

Voor mij is dit een hele mooie uitdaging waarbij ik mijn grenzen weer kan verleggen. Die uitdaging gun ik iedereen en zal ik ook bieden aan de medewerkers in Roosendaal. Belangrijk is dat ze gewaardeerd en gezien worden om de prestaties die ze leveren. Ik wil een vestiging creëren waar iedereen met plezier werkt. Ik ga ervoor om een hecht team te verwezenlijken met oog voor de individuele behoeften en drijfveren, en geef mensen vertrouwen, verantwoordelijkheid en zet ze in hun kracht.”

 

Vacatures die we open hebben staan: Eerste monteur E Eerste monteur W - Leerling monteur Elektrotechniek (BBL)

 

Binnenkort plannen we de opening. Houdt onze site en social media kanalen in de gaten voor de datum.

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail