Samenwerking met Avans Hogeschool HBO-Elektrotechniek Samenwerking met Avans Hogeschool HBO-Elektrotechniek

Wil jij starten met de HBO-Elektrotechniek opleiding via Avans Hogeschool Breda en een arbeidscontract krijgen?

Studenten die starten met de duale opleiding Elektrotechniek bij Avans in Breda krijgen meteen een arbeidscontract. Vanwege het tekort aan elektrotechnisch personeel, met name engineers, biedt Avans samen met zeven deelnemende bedrijven een betaalde duale opleiding.

Er is een enorm tekort aan technisch personeel. De Sociaal-Economische Raad becijferde dat op korte termijn een tekort verwacht wordt van 15.000 mensen in de sector. Weinig jongeren kiezen voor elektrotechniek, terwijl de veranderingen zoals de energietransitie het juist heel interessant maakt.

Hoppenbrouwers is een van de deelnemende bedrijven waar je deze duale hbo opleiding kan volgen. Jaarlijks hebben we plek voor minimaal 5 studenten via dit leertraject. Je komt bij ons in dienst, krijgt een salaris en een duale hbo-opleiding Elektrotechniek van vier jaar bekostigd.  Het is op basis van een werk-leer traject: 2 dagen school en 3 dagen werken.

Nadat je de opleiding hebt afgerond heb je bij ons volop doorgroeimogelijkheden!

Voor meer informatie neem contact op via personeelszaken@hoppenbrouwers.nl, bezoek onze banenavond of meld je hier aan via het interesse formulier van Avans Hogeschool.