Naamswijziging Piels Technische Installaties en Baderie Piels Naamswijziging Piels Technische Installaties en Baderie Piels

Naamswijziging Piels Technische Installaties en Baderie Piels

Piels Technische Installaties en Baderie Piels werken vanuit dezelfde mentaliteit als Hoppenbrouwers Techniek. We delen een gezamenlijke toekomstvisie over techniek. Een gezamenlijke visie vraagt ook om herkenning in de naam. Met ingang van 1 juli gaat Piels Technische Installaties en Baderie Piels verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek BV en Baderie Hoppenbrouwers.

In februari 2019 sloten Piels Technische Installaties en Baderie Piels aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Piels Technische Installaties is als W-installateur al jaren een betrouwbare partner voor gerenommeerde landelijke bouwbedrijven. Grootschalige bouwprojecten worden in 3D-modellen uitgewerkt. Met het leveren van digitaal maatwerk dankzij het Building Information Model (BIM) bewijst Piels dat het met zijn tijd meegaat. Baderie Piels is al jaren een begrip in Rosmalen en omstreken als het gaat om renovatie (of installatie) van badkamers  door eigen vakmensen.

Met de komst van de nieuwe vestiging in Rosmalen werken we lokaal verder aan onze geworteldheid en tegelijkertijd breiden we ons werkgebied verder uit. In de toekomst zal de zelfstandig opererende vestiging in Rosmalen doorgroeien naar een locatie met meerdere disciplines. De vaste, vertrouwde contactpersonen vanuit de vestiging blijven de persoonlijke service bieden die men gewend is.

De vestiging in Rosmalen zal zich blijven richten op het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor woningbouw en utiliteit. En vanuit Baderie Hoppenbrouwers nieuwe of renovatie van complete badkamers.

Contactgegevens:
Vinkenveld 6
5249 JP Rosmalen
Tel: 073 – 521 91 06
E: rosmalen@hoppenbrouwers.nl
Social: Facebook Piels en Facebook Baderie Piels

Meer informatie over de vestiging in Rosmalen vindt u op onze website: www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Piels Technische Installaties wordt Hoppenbrouwers
Baderie Piels wordt Baderie Hoppenbrouwers