Nieuws

Overname Van Wijlen Duurzame installietechniek

Hoppenbrouwers Techniek heeft met curator Mr. Th. Schraven van De Voort Advocaten ǀ Mediators overeenstemming bereikt over de overname van Van Wijlen Duurzame installatietechniek.

 

Van Wijlen Duurzame installatietechniek uit Sprang-Capelle is op dinsdag 4 april jl. in staat van faillissement verklaard. In overleg met de curator hebben wij een doorstart bereikt.

Van Wijlen is een dienstverlener op het gebied van complete installatietechniek met integrale disciplines in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek en was voornamelijk actief in de zorg, onderwijs, utiliteit/industrie, woningbouw en retail. Zoveel als mogelijk zetten wij de activiteiten van Van Wijlen voort, waardoor de continuïteit voor klanten gewaarborgd blijft.

 

De ruim 40 medewerkers van Van Wijlen zijn op dinsdag 18 april in Udenhout ontvangen voor een eerste kennismaking. Hoppenbrouwers heeft vestigingen in Nijmegen, Dongen, Udenhout en Deurne en een groot aanbod aan technische vacatures die mogelijk goed aansluiten. We hopen met deze overname de medewerkers een functie te kunnen bieden binnen één van onze vestigingen.

 

Heeft u hulp of advies nodig of heeft u een storing, neem dan contact met ons op 013-5117227.

 

Lees hieronder  het persbericht.

PDF icoonPersbericht van Wijlen

 

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail