Opening nieuw pand in Nijmegen Opening nieuw pand in Nijmegen

Opening nieuw pand in Nijmegen

Hoppenbrouwers Techniek opende 20 juni in Nijmegen een nieuwe pand aan de Korenpad 10. De vestiging Nijmegen kende een snelle groei waardoor het aantal medewerkers in korte tijd is verdubbeld. De uitbreiding is gerealiseerd door het naastgelegen pand te verbinden met de bestaande vestiging. Zo kan Hoppenbrouwers ook in Nijmegen alle diensten op het gebied van technische dienstverlening aanbieden.

De vestigingsleider Rick Schraven heeft het nieuwe pand officieel geopend: “Nijmegen is een snelgroeiende vestiging met grootse plannen. Samen met het team wil ik de klanten in Nijmegen en omgeving de beste service en dienstverlening bieden. Met dit nieuwe pand en een team van vakmensen ben ik ervan overtuigd dat we alles in huis hebben om onze ambitie te realiseren. Het gebouw naast ons huidige pand kwam vrij, dat hebben we erbij gehuurd. Dat geeft onze groeiplannen ook fysiek de ruimte.”

Ruimte voor leren

Met deze uitbreiding verdubbelt de vestiging in ruimte en werkplekken. Zo biedt het de gelegenheid om de praktijkschool te vergroten. Hier worden elk jaar leerlingen opgeleid tot volwaardig vakspecialisten. Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn ze elke dag bezig met leren, opleiden en ontwikkelen. Jaarlijks starten er ongeveer ruim 250 leerlingen in verschillende trajecten, zoals een BBL-traject en HBO duaal.

Junior Technovium

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en gespecialiseerd technisch personeel is schaars. Door samen te werken met scholen en het aanbieden van onze eigen praktijkschool, hopen wij de jeugd enthousiast te maken om voor de techniek te kiezen. Wij ondersteunen graag initiatieven die dit doel nastreven. Tijdens de opening hebben we een cheque uitgereikt aan het Junior Technovium van de Stichting Samenwerkende Techniekcentra Rijk van Nijmegen. Met de opbrengsten van de opening en een eigen bijdrage vanuit Hoppenbrouwers gaan we een duurzaam lespakket realiseren. Hierdoor kunnen de kinderen zelf ervaren hoe energie duurzaam opgewekt wordt en wat je met deze opgewekte energie kan doen.

Vestiging Nijmegen

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen bedient zowel de zakelijke als particuliere markt op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, duurzame energie, inspectie en onderhoud. Vanaf juli 2019 zullen zij ook actief zijn op het gebied van werktuigbouwkunde.