Wees welkom! Kom langs op de open dag 2022 in Almelo Wees welkom! Kom langs op de open dag 2022 in Almelo

Ervaar de toekomst van techniek bij Hoppenbrouwers Almelo!

Bij Hoppenbrouwers leven we voor de techniek. We zijn trots op ons werk en dat willen we laten zien! Daarom openen wij ook dit jaar onze deuren voor iedereen die kennis wil maken met ons familiebedrijf.

Op zaterdag 23 april ben je tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom op onze vestiging in Almelo. Tijdens de open dag brengen we techniek tot leven en is er van alles te doen voor jong en oud. Ervaar de toekomst van techniek en maak kennis met onze collega’s, onze specialismen en misschien wel je nieuwe werkplek!

Beleef onze disciplines

Ook dit jaar zijn deze disciplines weer het middelpunt van de open dag! Op die manier kun jij zelf de toekomst van techniek ervaren. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en van industriële automatisering tot duurzame energie, alles komt aan bod.

Alvast meer weten?

Werken bij Hoppenbrouwers?

Werken bij een groot bedrijf dat toch kleinschalig aanvoelt? Bij Hoppenbrouwers heb je meer dan 1500 medewerkers, maar werk je in een hecht en gezellig team. Ben jij op zoek naar een stage, leerwerkplek of nieuwe uitdaging in de techniek? Tijdens onze open dag kom jij álles te weten over de baankansen en opleidingsmogelijkheden bij Hoppenbrouwers.

Ben jij erbij?

Wil jij bijdragen aan de wereld van morgen? En samen met ons de toekomt van techniek ervaren? Kom dan op zaterdag 23 april van 10:00 tot 16:00 uur langs op onze vestiging in Almelo. Almelo staat voor je open om samen de techniek tot leven te brengen.

Verder lezen? Bekijk meer nieuws

Hoppenbrouwers Techniek gecertificeerd voor CO2 prestatieladder

Na een succesvolle audit afgelopen zomer heeft Hoppenbrouwers onlangs het CO2-bewust certificaat mogen ontvangen. Dit betekent dat Hoppenbrouwers officieel trede 3 op de CO2-prestatieladder heeft behaald. Een belangrijke stap...

Praktijkschool geopend bij Hoppenbrouwers Utrecht

Murat Ersoy opende samen met vestigingsleider Mark Rensel de nieuwe praktijkschool in Utrecht. Hier kunnen jongeren en zij-instromers leren en werken combineren voor een baan in de techniek. Dit...

RTP Elekrotechniek gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Afferden

Vanaf 31 oktober gaat RTP Elektrotechniek uit Afferden verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek.

Hoppenbrouwers bouwt mee aan heropbouw van afgebrand landhuis van Ewald Marggraff in Vught

Met de heropbouw van landhuis Zionsburg gaat een ambitieus project van start. Op 7 december 2003 ontstond er een grote en verwoestende brand in het landhuis waarbij de oorspronkelijke...

Ondernemersnetwerk VNO-NCW Brabant Zeeland te gast in Udenhout voor innoverende (netwerk)ontbijtsessie

Het ondernemersnetwerk VNO-NCW Brabant Zeeland is te gast bij Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout voor de inspirerende ontbijtsessie “Captains of Innovation”.

Hoppenbrouwers sluit zich aan bij Paris Proof Commitment

Hoppenbrouwers ondertekent het Paris Proof Commitment van de Dutch Green Building Council, om de duurzame ambitie extra kracht bij te zetten.

Hoppenbrouwers breidt uit met Raad van Commissarissen

We kijken verder naar de toekomst. En hiervoor is goed bestuur essentieel. Dit maakt het dat Hoppenbrouwers is gestart met het inrichten van haar Raad van Commissarissen.

Praktijkschool vestiging Goedereede geopend

Onze vijftiende praktijkschool is vrijdag 16 september officieel geopend door wethouder Berend Jan Bruggeman.

Hoppenbrouwers deelt unieke strijd met cyberaanval in boek ‘Hack’

Met trots lanceren wij ons boek ‘Hack’ waarin onze ervaringen worden gedeeld om bedrijven bewust te maken van de impact van een cyberaanval. Henny de Haas, Algemeen directeur, zegt:...

Stage Kick-Off Event: kennismaken met Hoppenbrouwers en met elkaar

Nieuwe medewerkers krijgen bij Hoppenbrouwers vanzelfsprekend een warm welkom. Maandag 5 september 2022 verwelkomen we 53 nieuwe stagiaires tijdens het Stage Kick-Off Event.

Nieuwe werken bij-website vergemakkelijkt solliciteren

Met trots lanceren wij onze nieuwe werken bij-website werkenbijhoppenbrouwers.nl. Hier kunnen studenten, omscholers en vakmensen zelf kiezen welke vorm van communicatie zij prettig vinden om in contact te treden...

Kennissessie en boekpresentatie

Op 14 september 2022 organiseren we een kennissessie en de presentatie van ons boek ‘Hack’. Met interessante tafelgasten bieden we een inhoudelijk en interactief programma over de wereld van...