Ontmoet Hoppenbrouwers tijdens deze beurzen en evenementen Ontmoet Hoppenbrouwers tijdens deze beurzen en evenementen

Ontmoet Hoppenbrouwers tijdens deze beurzen en evenementen

Komende maanden is Hoppenbrouwers te vinden op diverse evenementen en beurzen. Bent u benieuwd naar onze organisatie, werkzaamheden en disciplines? Dan ontmoeten wij u graag op onze stand voor een kop koffie en vrijblijvend gesprek. 

Logistica | 5, 6 & 7 november 2019

Van dinsdag 5 t/m donderdag 7 november is Hoppenbrouwers te vinden op de Logistica beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Logistica is hét logistieke podium van Nederland en staat dit jaar in het thema van Smart Warehousing. Een bezoek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Hoppenbrouwers neemt u mee aan de hand van drie belangrijke speerpunten: slim met techniek, slim met energie en slim met ruimte. U kunt zich hier gratis aanmelden.

Wanneer: 5, 6 & 7 november 2019
Tijd: 09:00 – 17:30 uur
Locatie: de Jaarbeurs Utrecht

We ontmoeten u graag in hal 2 op stand 02.A040

Businessdagen West-Brabant | 27 & 28 november 2019

Hoppenbrouwers is dit jaar ook aanwezig tijdens de Businessdagen West-Brabant op woensdag 27 en donderdag 28 november. Een zakelijk evenement voor en door ondernemers die hun wortels in West-Brabant hebben. Met onze Hoppenbrouwers vestingen in Breda, Dongen en Roosendaal zijn we goed vertegenwoordigd in deze regio.  Via de website van Businessdagen West-Brabant zijn gratis toegangskaarten te verkrijgen voor dit evenement.

Wanneer: 27 & 28 november 2019
Tijd: 14:00 – 21:00 uur
Locatie: Evenementenhal Breepark Breda

Machinebouw-event | 3 december 2019

Op dinsdag 3 december is Hoppenbrouwers één van de sprekers tijdens het Machinebouw-event in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Vanaf 14.30 uur laten Niels van Kuijk van Hoppenbrouwers en Jeroen van Esdonk van de Technische Unie tijdens een lezing voorbeelden zien van de slimme inzet van processen, mensen en systemen. Een slimme ketensamenwerking draagt bij aan een verbetering van het resultaat. We laten het hele proces van engineering tot oplevering zien met de winstgevende aanpassingen die we hebben doorgevoerd. Schrijf u hier in voor de lezing.

Wanneer: 3 december 2019
Tijd: 09:00 – 17:30 uur
Locatie: 1931 Congrescentrum Den Bosch

Komende tijd is Hoppenbrouwers ook op diverse onderwijsbeurzen te vinden. Voor een actueel overzicht van de open dagen in het onderwijs leest u hier meer.

Studiekeuzebeurs Midden| 22 & 23 november

Studiekeuzebeurs Midden in de Jaarbeurs te Utrecht is hét evenement waar twee dagen diverse opleidingsinstituten en (leerwerk)bedrijven zichzelf presenteren. Benieuwd of de techniek bij jou past? Breng dan 22 of 23 november een bezoek aan onze stand op het techniekplein en ontmoet Hoppenbrouwers!

Wanneer: 22 & 23 november 2019
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Studie Experience | 12 december 

Weet jij nog niet welke studie bij jou past? Of ben je nog aan het oriënteren? Bezoek dan het Studie Experience evenement. Tijdens dit evenement kun je kennis maken met verschillende scholen, bedrijven en sectoren. Hoppenbrouwers laat tijdens deze dag zien hoe uitdagend werken in de techniek is en wat de mogelijkheden binnen onze organisatie zijn.

Wanneer: 12 december 2019
Tijd: 10:00 – 21:00 uur
Locatie: Evenementenhal Breepark Breda