Online Leren en Werken bij Event - 2 november Online Leren & Werken Bij Event 2 november

Leren & Werken combineren: Kom naar het Online Event!

Ook in deze bijzondere tijd ben je bij Hoppenbrouwers Techniek welkom om te leren en werken in de techniek! Hoppenbrouwers heeft uitdagende meewerkstages, stage- of afstudeeropdrachten, bbl-trajecten, traineeships, duaal-trajecten en startersfuncties. Je kunt vanuit allerlei (technische) opleidingen terecht bij Hoppenbrouwers, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, engineering of mechatronica. Wij organiseren maandag 2 november een online event met de focus op leren & werken. Je kunt het online event bezoeken om 16:00 of 19:00 uur, net welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.  

Wat houdt het evenement in?

Tijdens het online event kom je alles te weten over de kansen en doorgroeimogelijkheden bij het familiebedrijf. Er zijn verschillende sessies over leren en werken bij Hoppenbrouwers, masterclasses voor de verdieping van je vakkennis en online speedmeets met vakspecialisten. Aansluitend is er een pubquiz met leuke prijzen!

HB2009_LWB_IN_1200x628px_Lex

Groeien door te doen

In 2020 startten er ruim 150 stagiairs en trainees bij Hoppenbrouwers. In september begon ook Kal Verheijden zijn traineeship: “Ik vond het tijd om aan het werk te gaan, maar daarnaast wilde ik wel blijven leren. Dit traineeship, waar ik vier dagen aan het werk ben en één dag per week naar school ga, is precies wat ik zocht”, vertelt Kal. “Ik wil nu graag zo veel mogelijk werkzaamheden uitvoeren, zodat ik een goed beeld krijg van wat ik leuk vind. Ik wil uiteindelijk gewoon heel goed in iets worden. Als je van alles maar een beetje weet, daar heeft niemand wat aan.”

Werken en Leren combineren

Ook wanneer je juist klaar bent met het ‘stilzitten’ in de schoolbanken, ben je bij Hoppenbrouwers aan het juiste adres beaamt Cas van Amerom, leerling-monteur: “Op de werkvloer ben ik lekker met mijn handen bezig en heb ik het gezellig met mijn collega’s. Eén dag in de week ga ik naar school en die combinatie van werken en leren bevalt heel goed. Daarnaast ga ik één avond in de week naar de praktijkschool van Hoppenbrouwers. Daar leer ik op verschillende manieren veel over het vak.”