Nominatie Business Awards voor Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal Nominatie Business Award voor Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal

Een beloning voor bedrijven die een bijdrage leveren aan Roosendaal

Maandagavond 25 november heeft het jaarlijkse event voor ondernemers in Roosendaal plaatsgevonden. Tijdens de Roosendaal Business Awards eert Roosendaal lokale ondernemers in verschillende categorieën. Hoppenbrouwers Roosendaal ontving dit jaar met veel trots een nominatie voor de categorie Business award.

De awards zijn een beloning voor bedrijven die een bijdrage leveren aan Roosendaal. Er zijn een aantal kernwaarden die meewegen in de besluitvorming: innovatie, duurzaamheid, maatschappelijk ondernemerschap en het creëren van baangelegenheid. Hoppenbrouwers Roosendaal heeft de nominatie verdiend door het ondernemerschap van Richard Clement, vestigingsleider. Binnen 2 jaar heeft Richard een goed lopende vestiging opgezet in Roosendaal waarbij de medewerkers centraal staan.

Een goede indruk

Op 12 november heeft de jury van de Roosendaal Business Awards een bezoek gebracht aan Hoppenbrouwers in Roosendaal. Na een rondleiding, het ontmoeten van diverse medewerkers en een presentatie hebben ze een goede indruk gekregen van de werkwijze van Hoppenbrouwers.

Gelukkige winnaars

Tijdens de feestelijke avond op 25 november is bekend gemaakt wie de gelukkige winnaars zijn van de verschillende prijzen. In de categorie Business Awards waren de anderen genomineerden Van Mossel Automotive en TriStar.

We feliciteren Tristar met het winnen van de award en kijken terug op een mooie avond, waarbij we ontzettend trots zijn op onze nominatie!

Foto’s: Timo Reisiger

Businessawards 2019 Rosendaal
Nominatie Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal voor Businessawards 2019