Het jaarlijkse Medewerkers Tevredenheids Onderzoek (MTO) is afgerond met een 7,9!

Medewerkers beoordelen Hoppenbrouwers Techniek met 7,9

Het jaarlijkse Medewerkers Tevredenheids Onderzoek (MTO) is afgerond met een 7,9. Een prachtig resultaat waar wij als werkgever heel trots op zijn. Het MTO is voor ons een waardevol meetinstrument om te weten wat er speelt en leeft bij onze medewerkers.

Het MTO werkt als een thermometer. We meten de actuele mate van tevredenheid en kunnen zo gericht bijsturen. “De neiging ontstaat om te focussen op wat beter kan. Ik wil benadrukken dat we het samen echt heel goed doen met een gemiddeld cijfer van een 7,9”, meent Ellen Vermeer, directeur Personeel & Organisatie. “We vinden het belangrijk dat medewerkers elke dag opnieuw doen waar ze blij van worden en werken vanuit hun kracht. Onze medewerkers staan niet voor niets op nummer 1.”

De kracht zit in onze mensen

Ondanks de bijzondere tijd waar we in verkeren, scoorden kernwaarden als werkplezier en verbondenheid hoog in het MTO. Bijna 73% van de medewerkers is tevreden en gelukkig binnen zijn of haar functie. 24% wil graag doorgroeien naar een volgende functie binnen de organisatie. Ellen: “Het is mooi om te lezen wat er door iedereen is geschreven, maar wat er mee gedaan wordt is eigenlijk het belangrijkste.”

Beste werkgever 2019 – 2020

Het MTO is voor ons een waardevol meetinstrument om te weten wat er speelt en leeft bij onze medewerkers, daarom is het onderzoek niet anoniem. Een 7,9 is een mooie bevestiging op ons keurmerk Beste Werkgever dat we begin dit jaar mochten ontvangen: onze medewerkers beoordeelden Hoppenbrouwers in het anonieme onderzoek met hetzelfde gemiddelde cijfer. Met een 7,9 en twee sterren scoren we ver boven het gemiddelde van de branche.