Maatschappelijk doel Maatschappelijk doel

Maatschappelijk doel

Op 21-22-23 juni jl. vierden we ons 100 jarig bestaan met medewerkers en relaties. Een cadeau vonden wij niet nodig, maar voor diegene die toch de behoefte had om iets te geven hebben wij gevraagd een donatie te doen voor een maatschappelijk doel. Wij hebben onze medewerkers vooraf gevraagd om hier suggesties voor te doen. Er is gekozen voor vier maatschappelijke doelen waar onze medewerkers mee bekend en/of actief betrokken zijn. De doelen hebben daarnaast een regionaal karakter.

In totaal is er ruim € 10.000,- opgehaald. Deze zal verdeeld worden over de vier gekozen maatschappelijke doelen.

Hartelijk dank voor uw donatie en aanwezigheid. We kijken terug op onvergetelijke dagen.

Stichting Wensambulance Limburg
Op 5 juli is de eerste donatie cheque uitgereikt aan Stichting Wensambulance Limburg, welke wensritten vervult voor volwassenen en kinderen die ernstig of ongeneeslijk ziek. De stichting reageerde ontzettend blij op de overhandiging van deze cheque en gaf aan hiermee vele wensen te kunnen vervullen.

Hoppenbrouwers Techniek heeft cheque uitgereikt aan stichting wensambulance Limburg

Stichting FC Robinstijn
Op 12 juli is de tweede cheque overhandigd. Dit keer mocht Hoppenbrouwers een mooi bedrag schenken aan de Stichting FC Robinstijn. Zij laten voetbalgerelateerde wensen in vervulling gaan voor kinderen die het, om wat voor reden dan ook, verdienen om eens in het zonnetje te staan. Pieter van Bussel nam de cheque in ontvangst en gaf aan dat FC Robinstijn super blij is met deze donatie. Zij kunnen hiermee vele wensen in vervulling laten gaan.

Hoppenbrouwers Techniek heeft cheque uitgereikt aan stichting FC Robinstijn

WensAmbulance Brabant
Op 25 juli is de derde cheque overhandigd aan WensAmbulance Brabant. Een initiatief om mensen en families te begeleiden bij het waarmaken van hun laatste wens. De stichting brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Ieder mens heeft een laatste wens, onze collega Wietse Staps overhandigde de cheque. Giel van Genugten, bestuurslid van WensAmbulance Brabant: “We werken met 150 vrijwilligers en realiseren ongeveer 450 wensen per jaar. Wij zijn heel blij met deze donatie hiermee kunnen we weer 13 wensen in vervulling laten gaan.”

Hoppenbrouwers Techniek heeft cheque uitgereikt aan stichting wensambulance

Stichting Koprol
Op 3 september overhandigde onze collega Sander van den Broek de vierde cheque aan de voorzitter van Stichting Koprol, Wil van den Broek. Deze stichting organiseert sport- en spel voor mensen met COPD of een hartaandoening, rolstoelbasketbal en zwemmen voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een handicap. Een zeer welkome donatie waarmee weer extra activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Cheque door Hoppenbrouwers Techniek uitgereikt aan stichting koprol