Nieuws

Maatschappelijk doel

Op 21-22-23 juni jl. vierden we ons 100 jarig bestaan met medewerkers en relaties. Een cadeau vonden wij niet nodig, maar voor diegene die toch de behoefte had om iets te geven hebben wij gevraagd een donatie te doen voor een maatschappelijk doel. Wij hebben onze medewerkers vooraf gevraagd om hier suggesties voor te doen. Er is gekozen voor vier maatschappelijke doelen waar onze medewerkers mee bekend en/of actief betrokken zijn. De doelen hebben daarnaast een regionaal karakter.

 

In totaal is er ruim € 10.000,- opgehaald. Deze zal verdeeld worden over de vier gekozen maatschappelijke doelen.

 

Hartelijk dank voor uw donatie en aanwezigheid. We kijken terug op onvergetelijke dagen.

 

Stichting Wensambulance Limburg

Op 5 juli is de eerste donatie cheque uitgereikt aan Stichting Wensambulance Limburg, welke wensritten vervult voor volwassenen en kinderen die ernstig of ongeneeslijk ziek. De stichting reageerde ontzettend blij op de overhandiging van deze cheque en gaf aan hiermee vele wensen te kunnen vervullen. 

224

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting FC Robinstijn

Op 12 juli is de tweede cheque overhandigd. Dit keer mocht Hoppenbrouwers een mooi bedrag schenken aan de Stichting FC Robinstijn. Zij laten voetbalgerelateerde wensen in vervulling gaan voor kinderen die het, om wat voor reden dan ook, verdienen om eens in het zonnetje te staan. Pieter van Bussel nam de cheque in ontvangst en gaf aan dat FC Robinstijn super blij is met deze donatie. Zij kunnen hiermee vele wensen in vervulling laten gaan. 

Mooiste foto

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail