fbpx

Leerling-tegelzetter – Rosmalen

  • Locatie: Rosmalen
  • Dienstverband: BBL

Introductie

Na enkele bezoekjes aan de showroom en gesprekken met een verkoper is de kogel door de kerk: klanten hebben een badkamer gevonden die precies aan hun wensen en eisen voldoet. En die ga jij deels realiseren! Binnen no time leer je als leerling-tegelzetter van collega’s de kneepjes van het vak tegelzetten. Stap voor stap groei je uit tot specialist in de badkamerrenovatie, waarbij je naast tegelzetten ook de kans krijgt andere taken op te pakken. Versterk jij ons hechte team?

Van renovaties tot compleet vernieuwde badkamers en toiletruimtes: onder begeleiding van een collega-tegelzetter klaar jij deze klussen in de regio Noord-Brabant. Je leert werken met tegels in alle soorten en maten en ontdekt hoe deze het best gelegd kunnen worden. Heb je het tegelzetten onder de knie? Dan word je ook verantwoordelijk voor andere taken. Samen met jouw collega’s realiseer je de badkamers en toiletten die klanten voor ogen hadden. Afwisselend werk? Reken maar. Het gaat om projecten die slechts enkele weken in beslag nemen. En bovendien is geen enkele badkamer of toilet hetzelfde.

Heb jij zin om de sanitaire projecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Organisatie

Samen met jouw leermeester (de tegelzetter) realiseer je met behulp van een werkspecificatie met name badkamers en toiletten. En soms komt het voor dat je een woonkamervloer aanlegt. Jij kijkt mee, stelt vragen en assisteert jouw collega, bijvoorbeeld bij het zagen en lijmen van tegels.

Als je bij meerdere projecten hebt geassisteerd, krijg je de kans om zelfstandig taken uit te voeren die de tegelzetter voor jou uitstippelt. Vaak start je met de vernieuwing van een toiletruimte, bijvoorbeeld door het plaatsen van een inbouwreservoir of het voorstrijken van de wanden. Jouw leermeester controleert jouw werkzaamheden en bespreekt die samen met jou.

Stap voor stap leer je in de praktijk de kneepjes van het vak tegelzetten. Ben je al wat langer in dienst? Dan bieden wij je de gelegenheid je verder te ontwikkelen tot allrounder in sanitaire projecten, zodat je naast de betegeling ook de sloop-, timmer-, metsel- en stucwerkzaamheden in badkamers en toiletten voor je rekening kunt nemen.

Functie

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er 1000 mensen op onze verschillende locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, wisselen van afdeling, meer op kantoor of juist meer buiten de deur werken: het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten volg je opleidingen, cursussen en trainingen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Aanbod

Nicky begon als leerling-tegelzetter bij de vestiging van Hoppenbrouwers in Rosmalen en ontwikkelde zich tot tegelzetter.

“Ik werk nu zes jaar als tegelzetter, maar leer nog iedere dag bij. Dat komt doordat iedere klant voor een andere inrichting van de badkamer en voor andere materialen kiest. En óók doordat je bij ons de kans krijgt naast het tegelzetten andere taken op te pakken. Als je gemotiveerd bent, kun je veel bereiken. Laatst hebben we bij een klant de slaapkamer bij de badkamer betrokken en dus een geheel nieuwe ruimte gecreëerd. Van begin tot eind droeg ik daaraan bij, van het sloop- en stucwerk tot het metsel- en tegelwerk. De afwisseling van taken en projecten maakt dit werk uitdagend.”

Inlichtingen

  • Reageren kan heel simpel via het online sollicitatieformulier. We streven ernaar om je binnen vijf werkdagen een persoonlijk antwoord te geven.

  • Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.

  • Tijdens het eerste gesprek spreek je met je toekomstige leidinggevende en een personeelsfunctionaris.

  • Is er een wederzijdse klik, dan volgt vaak nog een tweede gesprek. Hierbij kunnen bijvoorbeeld enkele directe collega’s aanwezig zijn. Zo leren wij jou goed kennen en jij ons.

  • Is er van beide kanten een match? Dan bellen we je met een passend aanbod.

  • En dan … op naar je eerste werkdag!

Sollicitatie

Bel met onze afdeling Personeelszaken voor meer info over de baan en de procedure. Onze collega’s daar kunnen je ook alles vertellen over de markten waarin je kunt werken.

Telefoonnummer: 013 – 511 7227 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur)