Elektrotechnische installatie corona-teststraat Helmond Hoppenbrouwers installeert corona-teststraat Helmond

Hoppenbrouwers verzorgt elektrotechnische installaties corona-teststraat Helmond

Binnen drie dagen heeft Hoppenbrouwers Techniek de City Sporthal in Helmond voorzien van een stoplicht, verlichting, netwerkfaciliteit en bekabeling om de corona-teststraat in werking te stellen. Patrick van Vugt, vestigingsleider Hoppenbrouwers Deurne: “Hoppenbrouwers is gewend om snel te schakelen en projecten op hoogstaand niveau op te leveren, ongeacht de markt of omstandigheden. We zijn dan ook trots om een bijdrage te leveren in deze bijzondere tijd.”

De corona-teststraat in de City Sporthal in Helmond is op dinsdag 18 augustus in gebruik genomen. Hoppenbrouwers verzorgde de elektrotechnische installaties op locatie binnen drie dagen. “Op vrijdagmiddag belde de GGD om te informeren naar onze mogelijkheden en capaciteit in de vakantie. Op maandagochtend hebben we een eerste advies gepresenteerd en zijn snel te leveren verlichtingsoplossingen bedacht. In deze tijd moeten we snel schakelen en dat is voor ons geen probleem”, vertelt een trotse vestigingsleider.

Snel schakelen

“Na een opname op maandagochtend is ons team aan de slag gegaan. De daaropvolgende dagen hebben we ondanks de vakantieperiode hard gewerkt om alles tijdig op te leveren. Dat was gelukkig geen probleem dankzij de prettige samenwerking met Gemeente en GGD.” Een unieke toevoeging is het stoplicht dat aangeeft aan de wachtenden of zij de teststraat mogen betreden. Patrick: “Wij hebben gezorgd dat dit eenvoudig werkt, en kan later volledig geautomatiseerd worden. Daar heeft dan niemand omkijken naar. Ook nu het project naar tevredenheid is afgerond blijven wij betrokken: onze storingsdienst staat paraat!”

 

Coronateststraat Helmond door Hoppenbrouwers
Coronateststraat Helmond door Hoppenbrouwers
Coronateststraat Helmond door Hoppenbrouwers
Coronateststraat Helmond door Hoppenbrouwers
Coronateststraat Helmond door Hoppenbrouwers