HoppenbrouwersTechniek Deurne breidt op alle manieren uit HoppenbrouwersTechniek Deurne breidt op alle manieren uit

HoppenbrouwersTechniek Deurne breidt op alle manieren uit

Vestiging Deurne maakt vanaf 2015 deel uit van Hoppenbrouwers Techniek. Met 35 medewerkers stapte het toenmalige EVB in. Inmiddels werken bij Hoppenbrouwers Techniek Deurne ruim 85 medewerkers. “We hebben daarom de bouwkavel naast ons pand aangekocht om nog verder te kunnen groeien” vertelt Martien van Hoof, sinds  januari 2018 vestigingsleider.

Het besluit om de kavel naast het huidige bedrijfspand aan te kopen, ging niet over één nacht ijs. Hoppenbrouwers Techniek Deurne zit aan de rand van bedrijventerrein Kranenmortel immers niet op een zichtlocatie. Martien van Hoof: “Tegelijkertijd merk ik dat we in Deurne een begrip aan het worden zijn. Natuurlijk spelen flyeren en het bezoeken van netwerkbijeenkomsten een rol, maar het is vooral te danken aan de mensen die binnen deze vestiging werken, onder wie een groot aantal uurloners. Iedereen gaat voor succes. Daar ben ik trots op.”

Uitbreiding samenwerking Hoppenbrouwersbreed

De samenwerking met andere teams en vestigingen groeide. Hierdoor lukte het Hoppenbrouwers Techniek Deurne om grotere projecten binnen te halen. Een voorbeeld hiervan is het nieuwe logistieke gebouw van 20.000m² voor DocMorris in Heerlen. Hoppenbrouwers Techniek Deurne kreeg de opdracht om hier alle elektrotechnische installaties en beveiligingssystemen voor te verzorgen. Met hulp van een collegateam uit Dongen werd dit project begroot, ontworpen en geëngineerd. Martien van Hoof: “Dat is het mooie aan Hoppenbrouwers; heb je ergens hulp bij nodig, dan is er altijd een collega die je kunt bellen.” Andere utiliteitsprojecten die Hoppenbrouwers Techniek Deurne heeft gerealiseerd, zijn het Easyhotel in Maastricht, Autoschadebedrijf Munsters in Deurne en Anac Verzekeringen & Hypotheken in Eindhoven.

2 BBL’ers in beveiligingsteam

Bovendien startte Deurne in 2018 een eigen beveiligingsteam op met 1 monteur die al jaren werkzaam is in de vestiging Udenhout maar in de omgeving van Deurne woont. Dit samen met 2 monteurs die een BBL-traject volgen. Voor het opdoen van praktijkervaring werden zij begeleid door het ervaren beveiligingsteam in Udenhout. “Onze toekomstige projectleider Marc van Oosterhout in Deurne is ook vanuit Udenhout opgeleid. We kunnen zoveel van elkaar leren” benadrukt Martien van Hoof. “Je ziet dat het kan!”