Nieuws

Hoppenbrouwers zet eerste stappen in retail

Verhoeven Elektrotechniek B.V. uit Oss gaat sinds april verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek. Naast de vestiging in Oss had Verhoeven ook een vestiging in Groningen, welke zich volledig richtte op de, voor Hoppenbrouwers nieuwe, sector retail. Een enthousiast en gemotiveerd team, bestaande uit zeven ervaren monteurs, werkt nu onder de naam Hoppenbrouwers aan retailprojecten bij Praxis Rotterdam en Praxis Hilversum. We realiseren hier de elektrotechnische installaties inclusief data-, camera- en inbraaksystemen. Beide vestigingen zijn inmiddels opgeleverd en geopend.

 

Rene Wester, leidinggevend eerste monteur; “Ik werk sinds april voor Hoppenbrouwers en merk meteen verschil. We kunnen ons weer richten op ons werk zonder bezig te moeten zijn met randzaken. Ik werk zelf al ruim 20 jaar in de retail en ons team is ook al jaren niets anders gewend. De retailprojecten zitten vaak door heel het land, daarom zitten we structureel in de kost van maandag tot en met donderdag. Het mooie aan Hoppenbrouwers is dat ze werken in teams, we zijn dus een eigen BV’tje in het grotere geheel.”

 

Colin Bink, projectleider; “Het team is onafscheidelijk en razend enthousiast en dus een mooie toevoeging binnen Hoppenbrouwers.”

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail