Nieuws

Hoppenbrouwers vanaf 1 maart ook gevestigd in Nijmegen

In 2015 zijn we uitgebreid met nieuwe vestigingen in Deurne en Dongen. In 2016 hebben we het bewust rustig aan gedaan om ons volledig te kunnen focussen op het verder uitbouwen van de daar aanwezige specialismes, het behouden van de zelfstandigheid van de teams en medewerkers. Uiteindelijk willen we doorgroeien naar de beste installateur van Nederland. Omdat we daar geen geheim van maken melden zich regelmatig bedrijven bij ons. We beoordelen deze bedrijven op basis van cultuur, groeiambities en werkgebied. Veel bedrijven willen wel groeien maar kunnen deze makkelijker realiseren in samenwerking met een ander bedrijf. Baeten Elektro Nijmegen is zo'n bedrijf.

 

Baeten Elektro Nijmegen is een installateur met een lange historie. Het bedrijf richt zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteit en woningbouw. Arno Rovers, directeur bij Baeten Elektro Nijmegen, is op 25 jarige leeftijd als projectleider in het bedrijf gekomen. Door ziekte van zijn toenmalige directeur is hij vervolgens, toen 28 jaar, aangesteld als directeur. Het bedrijf heeft ups en downs gekend waaronder een faillissement in 2013. Arno heeft met het bedrijf toen zelf een doorstart gemaakt en is met 5 medewerkers verder gegaan. Arno is nu 38 jaar en heeft in drie jaar tijd weer een goed renderend bedrijf van Baeten Elektro Nijmegen kunnen maken.

 

Arno Rovers; "Kleine organisaties zijn kwetsbaar in de markt. We maken continue weldoordachte keuzes om te continueren en vooruit te komen. Grote projecten vergen veel van onze organisatie en brengen steeds meer juridische risico's met zich mee. Ik werk met veel enthousiasme en wil graag met zowel mijn organisatie, de medewerkers als met u vooruit. Ik heb mezelf daarom de vraag gesteld: ga ik zelf investeren om verder te kunnen groeien of ga ik op zoek naar een partij waaronder we verder kunnen groeien?

 

Begin januari kwam ik in contact met Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek en zag een georganiseerde organisatie als potentiële kandidaat voor overname. Ik heb hier de open cultuur mogen ervaren en de vrijheid met (doorgroei)mogelijkheden voor medewerkers kunnen zien. Dit heeft mij doen besluiten dat Baeten Elektro per 1 maart verder gaat onder de vleugels van Hoppenbrouwers Techniek B.V."

 

Henny de Haas, "Tijdens het eerste gesprek met Arno was er eigenlijk meteen een klik. Arno past goed bij onze cultuur en door zijn ruime ervaring en enthousiasme is er snel vertrouwen ontstaan. Hij heeft veel kennis van zowel het technische vak als van het runnen van een bedrijf. Daarom gaat met ingang van 1 maart 2017 Baeten Elektro verder onder onze vleugels en wordt dit tevens onze vierde vestiging. Arno wordt de vestigingsleider en gaat met zijn team deze vestiging verder uitbreiden.

 

Verder zit Baeten in een mooi pand midden in Nijmegen. Het past goed bij de uitstraling van Hoppenbrouwers en we kunnen daar nog wel enkele jaren verder groeien. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega's die deze vestiging verder mee uit willen bouwen. Wij hebben de volgende vacatures openstaan: een service coordinator, eerste monteur elektrotechniek, een werkvoorbereider elektrotechniek en BBL-ers."

 

Lees hier het persbericht.

 

Een compleet interview met Henny en Arno is terug te lezen in het blad Henk & Fred van juni 2017

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail