Hoppenbrouwers Techniek ‘Beste Werkgever 2019-2020’

Hoppenbrouwers Techniek voor de tweede keer benoemd tot Beste Werkgever

Hoppenbrouwers Techniek mag zich voor de tweede keer de Beste Werkgever noemen. De ruim 1250 medewerkers beoordeelden de organisatie op goed werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Met een gemiddelde van 7,91 scoorde het bedrijf ver boven het branchegemiddelde. 

Medewerkers op één

Ellen Vermeer, Directeur Personeelszaken: ‘Ik ben trots dat we wederom het keurmerk Beste Werkgever hebben gekregen. Bij Hoppenbrouwers zetten wij onze medewerkers op één. Dit keurmerk bevestigt dat onze medewerkers dat ook heel erg waarderen. Dankzij hun enthousiasme en eerlijke beoordeling kunnen we het keurmerk tot eind 2020 weer inzetten.’ En niet alleen medewerkers waarderen Hoppenbrouwers, ook techneuten op zoek naar een (nieuwe) job kiezen voor dit bedrijf als werkgever. Komend jaar is Hoppenbrouwers voornemens om 650 collega’s te verwelkomen.

Ontwikkeling ondernemerschap

Hoppenbrouwers gelooft dat uiteindelijk de kracht van het bedrijf in haar mensen zit. Werkplezier staat op één, want dit is bepalend voor de prestaties en ontwikkeling van de medewerkers. Het bedrijf voelt zich daar verantwoordelijk voor. Door te werken met zelfsturende teams zijn mensen van begin tot het einde betrokken bij een opdracht en ontwikkelen ze ondernemerschap. Ook dit draagt sterk bij aan de groei van Hoppenbrouwers Techniek.

Keurmerk Beste Werkgever

Beste Werkgever is een keurmerk van Effectory en Intermediair en heeft als doel: bijdragen aan een prettiger en transparanter werkklimaat in Nederland. Het keurmerk is niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Met twee sterren scoort Hoppenbrouwers ver boven het gemiddelde van de branche.

Beste werkgever