Nieuws

Hoppenbrouwers Roosendaal officieel geopend

Op woensdag 25 oktober openden we onder leiding van gastspreker Johan van der Made en in het bijzijn van Wethouder Theunis in Roosendaal onze vijfde vestiging. Aan de Gewenten 18 verzamelden zich vanaf 16.00 uur zo'n 170 gasten voor het bijwonen van deze feestelijke gebeurtenis.

 

Symbolisch vond een wielerwedstrijd plaats, Roosendaal is immers de wielerstad van Nederland. Het geheel werd aan elkaar gepraat door Johan van der Made, erkend wielerspreker. De koers startte in Udenhout om vervolgens via Dongen te eindigen in Roosendaal. Richard Clement, vestigingsleider aldaar, kwam met zijn team als winnaar over de eindstreep. Samen met wethouder Theunis werd op passende wijze het sein gegeven voor een succesvolle start in Roosendaal.

 

Wethouder Theunis: "Met de komst van Hoppenbrouwers is er een bedrijf gevestigd wat toegevoegde waarde biedt aan de arbeidsmarkt maar ook het vakmanschap hier in de regio vertegenwoordigd. Ik heb er alle vertrouwen in dat het Roosendaalse bedrijfsleven Hoppenbrouwers gaat vinden."

 

We bedanken iedereen voor hun aanwezigheid, belangstelling en cadeaus. Ook namens Stichting Paul in Roosendaal.

 

Bekijk hier de aftermovie.

 

vorige

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail