Hoppenbrouwers introduceert het groeitraject bij nieuwe medewerkers Hoppenbrouwers introduceert het groeitraject bij nieuwe medewerkers

Een warm welkom bij Hoppenbrouwers

Een nieuwe baan brengt veel nieuwe indrukken met zich mee. Het is dan ook belangrijk dat je niet aan je lot wordt overgelaten. Bij Hoppenbrouwers doen we er alles aan om jou een warm welkom te geven. Dit stopt niet na de eerste week. Daarom hebben we een groeitraject van 12 maanden ontwikkeld. Dit eerste jaar bij ons staat in het teken van jouw groei van Hop in de dop naar op en top Hop!

Jouw groeitraject

Ellen Vermeer: “We willen jou als nieuwe collega zo snel mogelijk thuis laten voelen in ons familiebedrijf. We hebben gemerkt dat het vaak een jaar duurt voordat een nieuwe collega de weg weet, de systemen kent en helemaal op zijn plek zit. Daarom hebben we een groeitraject van 12 maanden ontwikkeld waarin jouw groei centraal staat. Er ligt een inwerkplan voor je klaar, inclusief deelname aan onze cultuurtraining. We blijven met elkaar in gesprek door negen keer in jouw eerste jaar de groeimeter te versturen en de uitkomsten te bespreken in een groeigesprek. Collega’s worden speciaal vrijgemaakt om je te begeleiden.”

De groeimeter

Met de groeimeter staan we stil bij jouw groei. Negen keer in je eerste jaar ontvang jij, je coach en directe collega’s een groeimeter. Heb je een warm welkom ontvangen? Hoe is de verbinding met het team? Komen je verwachtingen overeen met de praktijk? Dat zijn zomaar wat vragen die naar voren komen.

De uitkomsten bespreek je elke keer in een groeigesprek met je coach. Op deze manier kunnen we van elkaar leren en krijgen we een compleet beeld van jouw groeitraject. We zien het als een continue proces van feedback geven aan elkaar.

Groeitraject_knipsel