Duurzaam onderweg: (H)op de fiets! Duurzaam, lokaal onderweg: doe het goed met (H)op de fiets

Doe het goed met (H)op de fiets

Hoppenbrouwers fietst vanaf nu door de straten van Nijmegen met de elektrische bakfiets. En dat brengt meerdere voordelen met zich mee: zo zijn onze monteurs in het altijd drukke centrum snel op locatie van bestemming zonder parkeerproblemen én zijn we duurzaam bezig.

Aanleiding van de fiets was een nieuwe collega vanuit het Werkbedrijf Nijmegen die tijdelijk geen auto kon rijden. “Toen we nadachten hoe we deze collega toch zijn werk konden laten doen, vielen er meerdere puzzelstukken op de juiste plek,” aldus Rick Schraven, vestigingsleider bij Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen. “Met de elektrische bakfiets zetten we een mooie stap richting onze ambitie om de duurzaamste technisch dienstverlener te worden. Daarnaast zijn we veel flexibeler inzetbaar voor onze klanten in het centrum.”

Hoppenbrouwers en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Sinds 2019 hebben we de samenwerking met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen extra verstevigd. Hun gedachte, iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt, past bij onze eigen missie. De medewerkers staan bij Hoppenbrouwers Techniek op nummer één. Onze filosofie: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Schraven: “Wij zien heel graag mensen bij ons binnenkomen die écht willen. We willen dan ook graag in diegene investeren om hem verder te brengen. Letterlijk in dit geval.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is een technisch dienstverlener voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Doel is om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden. Hoppenbrouwers is een familiebedrijf dat sinds 1918 is uitgegroeid naar een onderneming met meer dan duizend medewerkers op meerdere locaties in Nederland. De kracht van Hoppenbrouwers is dat het de medewerkers centraal stelt. Dat betekent dat zij volop kansen krijgen zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat op die manier klanten optimaal worden geholpen. Bij het 100-jarig bestaan in 2018 kreeg Hoppenbrouwers Techniek het Predicaat Koninklijk.