Dutch Technology Week Dutch Technology Week

Dutch Technology Week

Van 20 tot en met 25 mei vindt de achtste editie van de Dutch Technology Week (DTW) plaats. Vanuit het idee dat de hightech industrie steeds belangrijker wordt voor de Nederlandse economie, organiseren verschillende initiatiefnemers gedurende deze week evenementen waarbij jongeren kennis kunnen maken met het technische vak. Hoppenbrouwers ondersteunt initiatieven waarbij de nadruk ligt op het promoten van de techniek en is om die reden deelnemer van de DTW.

Bezoek Hoppenbrouwers Udenhout

Op 21 en 23 mei ontvangen wij op onze vestiging in Udenhout tientallen leerlingen van het voortgezet onderwijs en technische studenten. Om hen kennis te laten maken met de techniek, krijgen zij een rondleiding door ons pand waarbij de verschillende disciplines en projecten worden uitgelicht. De technische studenten zullen vervolgens ook een van onze projecten bezoeken.

Game On in Breda

Na eerst succes te hebben geboekt in Drechtsteden, wordt Game On nu in Breda georganiseerd.
Op 20 en 21 mei zal de Schaatsbaan in Breda worden omgetoverd tot een groot techniekplein waar groepen leerlingen uit het voorgezet onderwijs van alles kunnen beleven. Verschillende bedrijven uit de technische branche, organiseren activiteiten waar de leerlingen aan deel kunnen nemen. Ook Hoppenbrouwers is hier aanwezig! Bij onze stand maak je een nachtlamp of waag je je aan de lichtschakeling challenge.
Game On is een is een besloten evenement.

HighTech Ontdekkingsroute in Tilburg en Helmond

Hoppenbrouwers Techniek is ook vertegenwoordigd tijdens de HighTech ontdekkingsroutes in Tilburg en Helmond. Tijdens deze dag laten verschillende organisaties uit de branche zien hoe de techniek mee verandert met de tijd. Bezoek onze stand en ontdek de technicus in jezelf!

Tilburg
Datum: 25 mei
Waar: Bouwmensen, Stappegoor 190 te Tilburg
Tijd: 13.00-16.00 uur

Helmond
Datum: 25 mei
Waar: Franke, Lage dijk 13 te Helmond
Tijd: 11.00-17.00 uur

Voor meer informatie over de Dutch Technology Week, kijk op: https://www.dutchtechnologyweek.com/