Nieuws

Directeur personeelszaken

 

Ruim 15 jaar geleden startte Ellen Vermeer op 21 jarige leeftijd als eerste personeelsfunctionaris bij Hoppenbrouwers. Door de jaren heen is zij continu meegegroeid met het bedrijf. Altijd staan de medewerkers bij haar op nummer één en is het behouden van de juiste normen en waarden een belangrijk onderdeel van haar dagelijkse werk. Ze speelt hierin een actieve rol door o.a. het coachen van de leidinggevenden in hun ontwikkeling en hun rol bij het creëren van een hoge medewerkerstevredenheid. Deze tevredenheid draagt bij aan ons lage ziekteverzuim van gemiddeld <2%. Verder is Ellen actief bij overnames en met haar scherpe geest geeft ze directie en anderen gevraagd en ongevraagd advies. Daarom is haar functie vanaf heden directeur personeelszaken.

 

Ellen Vermeer; "Ik ben heel blij met deze erkenning en het feit dat ik alle ruimte krijg binnen Hoppenbrouwers. Door deze promotie onderstreept de directie hoe belangrijk personeel is. Mijn kracht ligt bij het inzetten van de juiste mensen op de juiste plaats, daar krijg ik energie van. Als we alle ambities vanuit de teams waarmaken dan groeien we met 25%. Hiervoor hebben we goede technische mensen nodig en is het van belang huidige talenten te behouden. Daar ligt de focus van mij en mijn team."

 

Met jaarlijks zo'n 115 stagiaires en 109 BBL'ers in dienst kunnen we de jeugd een mooie toekomst bieden binnen Hoppenbrouwers. Door op iedere vestiging een eigen praktijkschool te creëren kunnen we leerlingen vanuit verschillende regio's begeleiden en opleiden. Aankomend jaar starten we de praktijkscholen op onze vestigingen Nijmegen en Roosendaal op. We doen veel om de jeugd te enthousiasmeren voor elektrotechniek of werktuigbouw. Ik zal me hier dan ook voor blijven inzetten omdat het technische vak gewoon een vak is om trots op te zijn. In 2018 bestaan we 100 jaar en dat is niet voor niets. Dit jubileum gaan we uitgebreid vieren met het personeel, want zonder hen hadden we dit niet bereikt."

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail