Central Heating Central Heating sluit zich aan bij Hoppenbrouwers

Central Heating sluit zich aan bij Hoppenbrouwers

Central Heating, werktuigbouwkundig installateur uit Kaatsheuvel, gaat verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Het bedrijf sluit zich per 30 augustus 2019 aan bij Hoppenbrouwers. Het bedrijf blijft voorlopig als zelfstandige vestiging opereren vanuit Kaatsheuvel.

Central Heating is gespecialiseerd in de aanleg van cv-installaties, waterinstallaties, riolering, sanitair, ventilatie en airconditioning. Dit doen zij in onder andere woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen. Het bedrijf heeft veel kennis over duurzame technieken en heeft een grote eigen serviceafdeling. Central Heating is in 1966 opgericht door Jan van Dommelen. In 1995 nam zijn zoon Erik van Dommelen het stokje over. Ook Eriks vrouw en dochter zijn werkzaam binnen het bedrijf. Central Heating telt circa 50 medewerkers.

Een passende partij

Erik van Dommelen, eigenaar Central Heating: “Omdat ik het de komende jaren wat rustiger aan wil gaan doen, ben ik op zoek gegaan naar een passende partij om Central Heating bij aan te laten sluiten. Ik heb een aantal bedrijven gesproken, waaronder Hoppenbrouwers Techniek. Tijdens deze ontmoeting met directeur Henny de Haas was er direct een klik. De keuze was vervolgens snel gemaakt. Onze bedrijven hebben veel overeenkomsten. Zo zijn we allebei familiebedrijven die in teams werken en de verantwoordelijkheid laag in de organisatie leggen. Ook zetten we allebei de medewerker op één. Kortom: we zijn een goede match!”

Blij met de aansluiting

Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: “We zijn blij dat Central Heating zich aansluit bij Hoppenbrouwers. Hiermee worden wij nog sterker op werktuigbouwkundig gebied. Dankzij de grote serviceafdeling van Central Heating zetten we ook op dit vlak grote stappen. We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom.”