Naamswijziging Central Heating Central Heating gaat verder als Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel

Central Heating gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel

Vanaf 1 januari 2020 gaat Central Heating verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel. In augustus 2019 sloot Central Heating zich al aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Central Heating

Central Heating is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige werkzaamheden zoals diverse onderhoudswerkzaamheden en de aanleg van cv-installaties, waterinstallaties, riolering, sanitair, ventilatie en airconditioning, in onder andere woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen. Deze disciplines blijven behouden en worden verder uitgebreid met de totale dienstverlening van Hoppenbrouwers Techniek, waaronder de discipline elektrotechniek.

Erik van Dommelen, eigenaar Central Heating: “Ik ben blij om deel uit te maken van Hoppenbrouwers Techniek. Door onze krachten te bundelen geloof ik dat we als vestiging een mooie toekomst tegemoet gaan met genoeg groeimogelijkheden. Onze klanten profiteren nu van een groot aantal technische disciplines.”

Gezamenlijke toekomstvisie

Met de komst van de nieuwe vestiging in Kaatsheuvel versterken we ons op het gebied van werktuigbouwkunde door de enorme vakkennis die zij meebrengen en werken we lokaal verder aan onze geworteldheid. Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: “We werken vanuit dezelfde mentaliteit en delen een gezamenlijke toekomstvisie over de techniek. Met de aansluiting van Central Heating breiden we onze tak Werktuigbouwkunde in de regio verder uit en kunnen we – dankzij de grote serviceafdeling – een nog betere service bieden.”

Hoppenbrouwers Techniek Kaatsheuvel

De vestiging in Kaatsheuvel zal zich blijven richten op het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties in onder andere woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen. De vaste, vertrouwde contactpersonen vanuit de vestiging blijven de persoonlijke service bieden die men gewend is.

Contactgegevens:
Belgiëstraat 18
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 0416 540 107
E: kaatsheuvel@hoppenbrouwers.nl

Meer informatie over de vestiging in kaatsheuvel en de vacatures vindt u op onze website: www.hoppenbrouwerstechniek.nl/kaatsheuvel