Nieuws

Binnenkort ook gevestigd in de regio Utrecht

Hoppenbrouwers groeit volop en de projecten in de watersector, bevinden zich in heel Nederland. Om letterlijk dichter bij onze klanten te staan, werden in 2017 – na vele jaren dromen - concrete plannen gemaakt voor het openen van een nieuwe vestiging in Utrecht. We stimuleren ambitie en geven medewerkers de ruimte en vrijheid om te groeien.  

 

Dichter bij de klanten

Projectleider Mark Rensel van het cluster Water zet de nieuwe ves­tiging van Hop­penbrouwers in Utrecht mee op. Hij vertelt: “Di­recteur Water, Industrie & Infra, Roel Hoosemans, opperde eerder al eens om een vestiging in het midden van het land te openen. Toen ik vorig jaar aangaf dat ik deze doelstelling wil­de waarmaken, is het balletje gaan rollen. In 2018 willen we de nieuwe locatie openen! Op dit moment hebben we al veel relaties binnen de watersector in het Midden- en Noorden van Nederland. Wanneer we straks in Utrecht gevestigd zijn zitten we veel dichter bij onze klanten, dat is prettig voor de klant, maar ze­ker ook voor onze medewerkers, die dan minder lange afstanden hoeven af te leggen.”

 

Werken volgens de Hoppenbrouwers-gedachte

Op dit moment wordt hard gezocht naar een pand voor de nieuwe ves­tiging. “In eerste instantie verhuis ik met mijn team – Koen van Ostaden en Vladimir Lebiga - naar Utrecht. Voor wat betreft de monteurs creëren we een overlap tussen bestaande monteurs uit Udenhout en nieuwe monteurs uit de regio Utrecht. Zo zorgen we ervoor dat ook nieuwe monteurs de Hop­penbrouwers-gedachte meekrij­gen. We starten met één team en zullen deze uitbouwen naar twee projectteams en een serviceteam. Het grote doel is om in de toe­komst een vestiging te hebben waar meerdere waterteams gevestigd zijn.”

 

Op zoek naar collega’s

Voor deze mooie ontwikkeling binnen Hoppenbrouwers zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die hier graag onderdeel van uit willen maken. Heb je interesse deze vestiging van het begin af aan mee op te bouwen?


Wij zoeken voor deze nieuwe vestiging  nog medewerkers die werkzaam zijn in de industriële automatisering voor de openstaande functies:  Eerste monteur - Leidinggevend eerste monteurMonteur - Uitvoerder en een Werkvoorbereider. Ben jij altijd werkzaam geweest in de utiliteit? Geen probleem, vanuit deze richting stromen veel mensen door naar industriële automatisering.

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail