B. van der Schoot b.v. sluit aan bij Hoppenbrouwers in Dongen B. van der Schoot b.v. sluit aan bij Hoppenbrouwers in Dongen

B. van der Schoot b.v. sluit aan bij Hoppenbrouwers in Dongen

B. van der Schoot b.v.  in Tilburg is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Met ingang van 1 maart a.s. sluit B. van der Schoot b.v. aan bij Hoppenbrouwers Techniek in Dongen. Met acht medewerkers is het bedrijf voornamelijk werkzaam in de particuliere en zakelijke markt in de regio Tilburg.

Frans van der Schoot; “Ons familiebedrijf bestaat sinds 1923 en is door mijn opa opgestart. In die tijd deden we voornamelijk het loodgieterswerk, zink en dakwerken. Ik ben bijna 40 jaar geleden in het bedrijf gestapt en heb het toen overgenomen van mijn vader. Toen bestonden de CV ketels al en werkten we ook aan sanitaire installaties. Met het oog op de toekomst wil ik mijn bedrijf voor mijn medewerkers veilig stellen. Sommige collega’s werken er langer dan ik zelf. Het kortste dienstverband binnen ons bedrijf is ruim 20 jaar en de langste 45 jaar. Deze collega’s moet de kans krijgen hun kennis en kunde in te zetten in een mooie club die in de toekomst nog verder zal ontwikkelen.

Vanwege het feit dat mijn leeftijd een rol gaat spelen ben ik op zoek gegaan naar een stabiele organisatie, waar ik met mijn bedrijfsactiviteiten aan kan sluiten. Ik ben enthousiast geworden van de Hoppenbrouwers organisatie en ook mijn medewerkers hebben dit vooraf kunnen proeven. Zij zijn enthousiast en zien de voordelen en kansen van een grotere organisatie.”

Wat betekent dit voor u?

Zowel Frans als de medewerkers blijven het vaste aanspreekpunt als het gaat om service-, onderhoud- of reparatieverzoeken. Zij zijn voortaan werkzaam vanuit de locatie in Dongen, Steenstraat 7D.

Praktische wijzigingen

U kunt contact met ons opnemen via 0162-320736.

Bankgegevens
Vanaf 1 maart zijn de bankgegevens:
Hoppenbrouwers Techniek
IBAN NL48RABO0152002847 en G-rekening 9910.70.380

Wij vertrouwen op een goede voortgang van onze samenwerking!