Nieuws

8 mei BBL-banenmarkt bij ROC ter AA

Op maandag  8 mei organiseert ROC Ter AA in samenwerking met technische bedrijven waaronder Hoppenbrouwers Techniek een BBL-banenmarkt voor technische opleidingen. De BBL-banenmarkt vindt plaats op de Keizerin Marialaan in Helmond van 15.00 uur tot 17.00 uur.

 

Deze banenmarkt is voor verschillende doelgroepen interessant. De vmbo-ers en mbo-ers die dit jaar afstuderen en nog op zoek zijn naar een (leer)werkplek. De leerlingen uit het derde jaar van het vmbo zijn welkom om zich alvast te oriënteren op het aanbod van de bedrijven of om een bijbaantje te vinden. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom. Verder biedt de BBL-banenmarkt mogelijkheden voor de werkzoekende via het leerbedrijf of het UWV, zij-instromers of anderen geïnteresseerden in een baan binnen de techniek.

 

Technische bedrijven in de regio hebben een grote vraag naar vakbekwame (toekomstige) medewerkers. Tijdens de BBL-banenmarkt zijn wij met de docenten van alle techniekopleidingen van ROC Ter AA aanwezig. Wij kunnen je alles vertellen over de combinatie van werken en leren.

 

Interesse in het bezoeken van de banenmarkt? Aanmelden kan via www.roc-teraa.nl. Het is ook mogelijk de BBL-banenmarkt met een hele klas te bezoeken; vervoer kan worden verzorgd.

 

Bekijk hier welke BBL vacatures en mogelijkheden er binnen Hoppenbrouwers zijn.

 

Meer informatie over deze BBL-banenmarkt of over de BBL-opleidingen: neem dan contact op met Jack van Dijk, Techniek & Technologie College, ...

 

bbl_banenmarkt_techniek

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail